Řešení kuchyně - vaše názory

Ahoj všichni :-) Budeme stavět dům, dokončujeme projekt a s ním jsme samozřejmě řešili i kuchyni:) Přikládám obrázky a předem děkuju za každý tip/nápad/radu :-) Myčka je navržená v ostrůvku vpravo od dřezu, skříňky jsou se šuplíky, z druhé strany ostrůvku zatím nejsme rozhodnuti, zda bude uzavřený úložný prostor / police/ částečně prostor na barové židle - jak máte řešeno Vy? Jste spokojení? Udělali byste jinak? (ta šedá je ve skutečnosti bílá, chci kuchyni v kombinaci bílá/dřevo, zatím si nejsem ani jistá jak moc dřeva :D) Ještě jednou předem díky:-) K.
Odpovědět
Ještě jedna věc, kuchyň bude spojená s obývacím pokojem, ale musela jsem prostor zmenšit, aby na obrázcích byla kuchyně dobře vidět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj navrzene, celkem dobre, osobne bych dala troubu bliz k pracovni desce a mycku bych dala hned zkraje (kdyz stojim proti drezu tak vlevo)
Odpovědět
Ahoj😊 dekuju za tipy, zkusim si to nakreslit. Tvou radu s myckou a hlavnim pracovnim prostorem jsem se uz vcera docetla v nejake jine diskuzi 8-) Jeste se nam nedari se rozhodnout, jestli vedle skrini dat to okno (je to na sever a do vedlejsi casti zahrady, kde bychom mozna nekdy v budoucnu mohli mit treba klouzacku nebo tak) a nebo radeji nechat plnou zed a dat dvojurovnove horni skrinky =-) uz mi z toho vseho jde hlava kolem :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?