Rohový dřez

Mám prosbu a prosím o zkušenosti, které máte s rohovým dřezem? Vypadá to,že to pro nás bude asi nejschůdnejsi varianta. Ještě by byla možnost dát odkapávač jakoby do rohu a dřez nad první skříňku (snad rozumíte). Co byste volili? Jaké jsou výhody/nevýhody?
Odpovědět
@karol_mrkev Záleží jak máte velkou kuchyni, rohový dřez zabere 90 skříňku....takže vám ubere úložný prostor více než klasická. Známá ji má a chválí si to, ale mají velkou kuchyni.
Odpovědět
Profilova fotka
@karol_mrkev Já jsem měla rohový Blanco metra 9E a byla jsem s ním spokojená, jen už bych nešla do černé barvy. Tento typ rohového dřezu (že kopíruje roh) má i sestra a také jí vyhovuje.
Odpovědět
Takhle je myšlena varianta s odkapávačem v rohu..
Odpovědět
@lulii Černá nevhodná kvůli údržbě nebo proč?
Odpovědět
Profilova fotka
@karol_mrkev Jojo, byl tam vidět vodní kámen. Ale kamarádka má také černý a je naprosto spokojená. Důležitý je ten povrch dřezu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem pro variantu klasicky drez s odkapavacem do rohu, protoze skrinka pod dsezem je lepe viuzitelna pro koš
Odpovědět
Profilova fotka
*využitelná - jsem ale spravna čecha :-)
Odpovědět
mám rohový (do šikmého rohu) a dle zkušenosti, když jsem si stoupla k tomu s odkapávačem do rohu, tak mi přijde, že je tam mnohem přívětivější ten prostor pro stání, že se hned neotloukám o pracovní desku pokud plánuješ pod dřez odpaďáky, tak ty vysouvací do šikmé rohové skříňky jsou docela drahé a nabídka je podstatně menší naopak mi přijde, že se do šikmého rohu dostává jakoby líp do celého prostoru skříňky než do té ostré, dvířka jsou jakoby v prostředku, nemusí se sahat tak moc "za roh", mnohem líp tam je vidět, jde tam víc světla z otevřených dvířek já jsem spokojená ... problém nastává v případě, kdy se v kuchyni motá víc lidí, protože máme poměrně malou, tak mám dřez, cca 1,20 prac. plochu a pak desku, takže když stojím u prac. plochy, tak ke dřezu je horší přístup (ale to by byl v obou případech, tam záleží na šířce té prac. plochy ne na umístění dřezu)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@lulii Jak jde dosáhnout do té vaničky v rohu? Je to v pohodě? (mám 160cm) a mám vybraný Elleci tekno corner, což je velmi podobný dřez jako Blanco metra 9E. Děkuji za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
@kessa Ahoj, moc se omlouvám za opožděnou reakci. Ta vzdálenější vanička je dobře dostupná, dávala jsem tam okapat čisté nádobí, takže mi nic nečouhalo na odkapávací desce, měla jsem jistotu, že mi nic nesjede z vytvořené kopice nádobí...pak jsem jí využívala na mytí ovoce, zeleniny....Fakt jsem s ním byla moc spokojená ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?