Jaké spotřebiče vybrat a kde nejlépe sehnat?

Po měsících úporného a přepečlivého hledání pro nás nejlepších spotřebičů do kuchyně (+ pračka a sušička) jsme si (doufáme) konečně vybrali. Jistě většina z vás, kteří toto čtete, znáte velmi dobře. Výkon, vzhled, cena......Stále jsme na pochybách. Každý den se objevuje nová informace o spotřebičích, která nahlodává poslední verzi našeho seznamu. Jedná se o poměrně celkově vysokou cenu. Přemýšlíme, jakým způsobem bychom mohli při nákupu ušetřit. Kde nakupovat? Velká nákupní centra? Malé místní obchůdky? Přes internet? Jaké máte s tímto osobní zkušenosti? Děkuji za reakce.
Odpovědět
Já to všechno nechám dodat s kuchyní, je to prostě nejjednodušší z hlediska záruky. Tak nějak si pohlídám aby všechno byla tržní cena, ale je to tím pádem pro ně i větší zakázka a dává mi to vyjednávací schopnost. A naivně si říkám, že se budou víc snažit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bral vše z jednoho velkého řetězce než to dělit na samotné pokožkové nákupy kvůli pár stovkám. Mám ale pracovní benefit v podobě slevy 5-20% na každý výrobek u této společnosti, dále jsem vzal set trouby s indukcí, což taky něco udělalo a ještě vedoucího pobočky ukecal na 3% z celkové ceny. Rozhodně se nebojte říct o nižší cenu než uvádí třeba s odkazem na konkurenci, u mě to fungovalo.
Odpovědět
@oskar83 nejsem zvyklá s někým smlouvat, ale asi mi nic jiného nezbude. Při rekonstrukci je každá koruna dobrá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?