Rozložení kuchyňské linky - váš názor

Zdravím, rád bych znal váš názor na rozmístění kuchyně. Nevíme zda by nebylo lepší dát ledničku místo trouby, ta by byla na místě varné desky a varná deska by byla na pravé straně. Pro lepší představu přidávám i pohled z kuchyně směrem na obývák.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
@radepy Já bych to tak upřímně nechal tak jak to je. kdyby se měla lednice a trouba namačkat do rohu, tak už by se mi to nelíbilo a připadalo by mi to moc přeplněné. Navíc z trouby si můžete odložit horký plech na sporák nebo na barový pult, ale pak by byl sporák až na druhé straně a myslím že lednice s troubou by docela zastínily okno a přirozené světlo v kuchyni.
Odpovědět
Profilova fotka
@radepy Já bych zkusila jiné rozmístění - do U. Kuchyň je dost široká a takhle jak to máte by mi bylo líto nevyužít tu stěnu vlevo. Např. bych na jednu stranu dala vysoké skříně s lednicí, pak by mohl být na straně okna dřez a vpravo varná deska.
Odpovědět
Profilova fotka
@radepy Mě se to takto líbí. Nemám ráda kuchyně do U. Takhle mi to přijde vzdušné a dostatečně prostorné. Moc povedený návrh :-)
Odpovědět
Mě se líbí tvar, akorát by mi vadilo, že nemám vedle trouby žádnou odkladovou plochu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj joko prvni me uhodil do oci drez vedle varne desky - mezi nimy by melo byt idealne 900mm. Mycku mas? kdyz se na to tak zbezne divam (neznam rozmery) tak bych to dala zprava: lednice - trouba s mt - nejaka skrinka co vyjde - roh - mycka - drez - pracovni prostor - varna deska - a zbytek (pokud by drez byl nesikovny vuci oknu tak bych to cele posunula doleva
Odpovědět
Co bude s tou stenou delat para z trouby? Kdyz pecu maso, otevru troubu, vyvali se para... Nebude to vadit?
Odpovědět
Take mi prijde skoda nevyuzit ten prostor vlevo. Idealne jak pise verunky, lednice, trouba s MW, prac.plocha, drez, prac.plocha a na tu stenu vlevo dat digestor a var.desku. Udelala bych to do tvaru C (skoro). A mozna to cele zrcadlove otocit - lednici vedle dveri. A pokud nemate spiz, tak jeste vysokou potravinovku s plnovysuvem, kdo ji nema, tak po ni touzi :)
Odpovědět
@radepy Návrh se mi líbí velmi, jen pár úprav bych udělal. Posunul bych dřez dál od varné desky, třeba k oknu a zeď u trouby bych něčím obložil, aby se časem nezničila od páry z trouby.
Odpovědět
Profilova fotka
mezi dřezem a varnou deskou víc místa, takhle si budete cákat vodou do vaření :D
Odpovědět
Děkuji všem za názory. Nyní máme ještě více nejasno :-D Přidám verzi č.2
Odpovědět

Odpovědět
Článek se načítá
verze č.3
Odpovědět
Myčka je vždy pod oknem, dřez pod okno dát nemůžu, nešlo by otevřít kvůli baterii.
Odpovědět
Za mě č.2. Velká pracovní plocha a dostatek místa jak vedle varné desky tak i kolem dřezu.
Odpovědět
Profilova fotka
@radepy dnes se dělají sklopné baterie pod okno, pokud o dřezu pod oknem sníte, tak baterie je ten nejmenší problém, který by vás měl odradit ;-)
Odpovědět
@lulii ano,taky tam vidím vlevo hluchý prostor. Když se dívám ale na ten obývák,přijde mi jako tmavá kobka - a tu sedačku bych tedy dala radši poblíž okna, když budete sedět na sedačce,bude tam minimum denního světla.
Odpovědět
@radepy V jakém programu jste prosím tvořil návrh kuchyně?
Odpovědět
@zbranda Sweet home 3d
Odpovědět
1 - chybí pracovní prostor vedle sporáku (napr. pravidlo trojúhelníkové pracovního prostoru v kuchyni), 3 - kam vyndáte plech? chybí odkládací prostor, zbytečně dřez blízko až moc velká kuchyně, v obývacím pokoji málo místa pro nábytek... drez bych dala pred okno s nejakou tou vhodnou baterií, take nevím, kam toto okno vede a zda je nutné ho otvírat více než na ventilaci?
Odpovědět
Mne tam vubec nesedi ten pult.
Odpovědět
já se přidám k @vanilkacka ... ten pult bych buď dost prodloužila nebo zrušila a nebo přesunula doprostřed ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?