Rozměry špíze, jak byste řešili?

Profilova fotka
Zdravím, jak by jste vyřešili prostorově špíz o hloubce 1,45 m a šířce pouze 0,90 m ? Nějak si to nedokážu představit? Jestli regály nějak do Lka??? Nemáte někdo podobné rozměry? Díky předem za reakci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám 1230x1200 a je to fakt minimum, nedokážu si míň už představit, Mrkni ke mě na profil, mám tam foto i s regálovým systémem co jsme si nechali udělat, nevím jestli na 90cm uděláte Lkový regál.. ale všechno jde.
Odpovědět
@dvvv Já už myslel, že se chystáš vařit, když jsem viděl ten nadpis :D
Odpovědět
Profilova fotka
@davex :-D :-D Jejda, trošku překlep!!
Odpovědět
Profilova fotka
@ballu01 Máte to řešené krásně! Já ji budu mít zbytečně hlubokou, líbili by se mi regály do L, ale nevím jak to v takovém prostoru promyslet :/ .
Odpovědět
Profilova fotka
@dvvv zkuste si to navrhnout v nějakém programu, co je reálné a co ne. a děkujuu :-)
Odpovědět
@dvvv a jak mate resene dvere do špajzu? Predpokladam ze se neotviraji dovnitr. Ja ho mam široky jen 108 cm a regaly hluboke 30 cm a da se fo vpohide. Udelal bych ve vasem pripade asi regal siroky tech 145 cm a hluboky treba jen 20 cm a na zadni stene hluboky 30 cm.
Odpovědět
@dvvv já bych na takovém prostoru spiž rozhodně nedělala, rozvrhla bych prostor jinak
Odpovědět
Profilova fotka
v takovém prostoru jsou asi nejlepší posuvky ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@llama proč ne ?
Odpovědět
Profilova fotka
@paveler Je to reálné tedy? Ještě nemáme, ale budou se určitě otevírat ven, nebo šoupačky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@paveler no moment, široký 145 cm , to myslíte jak? Když 145 cm je hloubka celé spiže
Odpovědět
@dvvv ze regal bude siroky 145 cm a bude na leve nobo prave stene. Spajz to je opravdu maly ale nevim jak to lepe vymyslet. Si to nasimulujte u nejake zdi jak to prostorove vyjde.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@paveler ano, no prostě se udělají regály do L s tím, že ty hned naproti dveřím budou hlubší než ty po straně asi takto bych to viděla :-)
Odpovědět
Jde to. Máme spíš pod schodištěm. Foto mám v albu, nebo přímý odkaz zde: https://static.4nets.sk/photo/50/3779...
Odpovědět
Nejužší poličky z prken jsme (na boční stěnu) přidělali na tyto konzole z OBI: https://www.obi.cz/police-a-nabytkove... Poličky mají hloubku přesně na jeden pytlík mouky, cukru, nebo velkou zavařovačku. A jsou od podlahy až ke stropu.
Odpovědět
@ballu01 protože je to špatně využitelný prostor, vejde se tam jen úplně mělký regál a drtivou většinu plochy budete muset nechat prázdnou, jinak se tam neotočíte. Chápu to pod tím schodištěm, kde by ten prostor jinak zůstal úplně mrtvý, ale jinak taková spíž nemá smysl, ten prostor se daleko líp využije třeba pořádnou potravinovou skříní.
Odpovědět
Profilova fotka
@llama já mám třeba na 1230x1200 docela boží spíž s milionem polic :-)
Odpovědět
@ballu01 1200 věřím. Ale na 900 už milijón polic nacpat nejde.
Odpovědět
Profilova fotka
@llama jo tak :-)
Odpovědět
@dvvv máme 1,2x0,9m (fotky v albu) a je to úplně v pohodě. Že začátku jsme tam měli obyčejné police z ikey, teď už máme od truhláře na míru. Do L jedny hlubší 30cm, jedny 20cm...a úplně v pohodě. Však tam nepotřebuješ taneční parket. Na 20cm políček se ti vleze téměř cokoliv a 70cm na otočení je azaz. Mrkni ke mě do alba- vstupní dveře jsou 60cm.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak vážně? Tak to jste mě uklidnila :-D . Bohužel foto u vás nemohu najít? :(
Odpovědět
@dvvv budu mit sirku 1m a planuji po stranach malo hluboke police cca 15cm. Dvere budou jen 60cm na stredu vchodove zdi . obrazky jsem ted postoval sem http://www.modrastrecha.cz/forum/kuch... U sirky 90cm bych mozna uz volil dvere (60cm) uplne na strane s orizlou oblozkou a jednu hlubsi polici (20-25cm) podelne do L na konci. Nasimuloval bych si model - postavit steny (osb,papundekl, co stavba da) ,police z desek,na ne par prazdnych flasek a trosku se v tom zavrtel. Kdyz to popada, tak min hluboke police, nebo zhubnout :-)
Odpovědět
@dvvv no fakt.... :-D... Pošlu do IP
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Děkuji :-)
Odpovědět
@bamak Můžu taky poprosit o foto? :) Děkuji
Odpovědět
Dobrý den, máme spíž cca 70 cm širokou a na délku asi 160-180 cm. máme zašupovací dveře do pouzdra umístěné tak, že na jedné straně je od začátku spíže to pouzdro, při zásuvu vychází akorát, že se na jednu stranu spíže vejde pračka, nad ní bojler, za pračkou žehlící prkno, na pračce prášek atd... + žehlička , v meziprostoru -vlastně u vchodu máme látkové koše Ikea na prádlo (2 ks se krásně vešly) a v tom druhém rohu "vpravo" od dveří je menší prostor - vysavač, koště a zde budou police s plastovými bedýnkami na vše potřebné... Stačí a je maximálně využitá a zároveňjsem opravdu ráda, že takovou komůrku máme.
Odpovědět

Odpovědět
@adula000 @dvvv je to tam
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak tak to jste mě neskutečně potěšila .. vypadá to parádně a úložný prostor parádní !! Tím se určitě budu inspirovat DEKUJI
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?