Rozvržení kuchyně - názory

Zdravím! S přítelem rekonstruujeme dům a momentálně se potýkáme s problémem rozvržení kuchyně. Kuchyně má rozměry 450x450 cm s tím, že od zdi k oknu je 60 cm (rozměr okna 130 cm) a od zdi ke dveřím (nalevo) je asi 185 cm. Řešíme, jestli rozvrhnout kuchyni do L, tj. přes celou stěnu (přijde mi to ale moc dlouhé, že se člověk moc naběhá), a nebo umístit do kuchyně ostrůvek (délka 180 cm), potom by se do volného rohu vešla lavice se stolem (zde mám ale strach, že se bude špatně na lavici sedat, protože mezi lednicí a zdí by zbývalo asi kolem 120-130 cm, a to i přesto, že by se lavice předsunula na stejnou úroveň jako lednice). Pro lepší pochopení přikládám fotografie. Budeme moc rádi za všechny rady a připomínky. Ps. jde nám jen o ten tvar kuchyně, rozvržení skříněk (kde budou šuplíky, kde jen police, jsme zatím neřešili). Děkujeme!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj poslala jsem ti zpravu urcite neco vymyslim :-)
Odpovědět
ahoj, udělala bych dlouhou linku podél té stěny jak ji máte teď s tím, že u okna by byly jen nízké skříňky případně vrchní a na konci (u těch dvojích dveří) bych dala vysoké skříňky ( lednici, troubu, potravinovou skříň) ať jsou u sebe, a pak ostrůvek s varnou deskou nebo bych klidně linku udělala do U i pod to okno, abys měla dost pracovní plochy a úložných prostor. Stůl s lavicí/židlemi bych dala k protější stěně, tam je místa dost (vedle těch jedněch dveří)
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
nebo tak
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
posílám foto naší kuchyně, jak jsme ji nakonec vyřešili my (šířka 360 cm, pult 240x90) a ještě návrh od sýkory, o kterém jsme taky uvazovali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?