Rozvržení kuchyně

Dobrý den, prosila bych o pomoc co se týče kuchyně....Plánujeme ji do tvaru U. Potřebuji poradit, zda dát varnou desku tam kde je na obrázcích, nebo na ostrůvek + ostrůvkovou digestoř? Kdybych nechala varnou desku tam, kde je, bojím se, abych neměla mezi mycí a varnou plochou málo pracovní desky...? Kdybych ji dala na ostrůvek, mám strach, že ikdyž bude ostrůvek 1m široký, bude prskat mastnota z pánve až na zem... další věc čeho se bojím je, že když budeme mít ostrůvkovou digestoř, budu se do ní bouchat hlavou.. a když ne já, manžel (2m vysoký) určitě ...😄 taky jsme řešili možnost stropní digestoře, ale u ní si nejsem jistá, zda opravdu vytáhne páru a mastnotu na tu vzdálenost...? Děkuji za postřehy... (návrh jsem dělala v Ikea plánovači, je to jen orientační)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj osobne bych ho dala klidne na ostruvek, je prijemne byt celem do prostoru - ostruvek bych urcite pocitala hluboky :-)
Odpovědět
@verunky to je taky další plus, že bych nebyla při vaření otočená pořád zády do prostoru... pokud by byla varná deska na ostůvku, není ale blbost mít dřez naproti?
Odpovědět
@verunky kdybych ji dala na ostruvek, uvažovala bych taky nad tím, zda nedat místo 3 vysokých skříní 4 a myčku dát výš do vysoké skříně
Odpovědět
Profilova fotka
@petraaa888 ne ale musela bych si to nakreslit jak by to vyslo.
Odpovědět
@verunky byla bych moc ráda kdyby mi s tím někdo poradil, jsem z toho už nešťastná ..😞
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@verunky vypadá to moc hezky, já mám trošku problém se sporákem do prostoru, kvůli úklidu. Když je varná deska u zdi a něco ze smažení na ni naprská, tak to utřeš hadrem. Když to prská do prostoru, tak myješ i podlahu. Šlo by to udělat tak, aby varná deska byla přibližně tam, kde je dřez a dřez na té krátké straně? A ostrůvek, mohl by být podélně dělený a být z 2 různých materiálů? Nikde jsem to neviděla, jenom spekuluji
Odpovědět
Profilova fotka
@esmeralda2 no tak mas zaprskanou jak desku tak zeď ... když je to v ploše snáz se to udržuje - mám to odzkousene ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?