Rozvržení v kuchyni - rady a tipy

Zdravím, začínáme řešit rozložení v kuchyni. Kuchyň bude rohová s ostrůvkem. Máte někdo nějaké osvědčené rady či tipy na co si dát pozor, nebo naopak s čím jste spokojeni ( vyřešení rohu, kameninový dřez, rady z kuchyňských studií, varná deska v ostrůvku, apod...). Moc děkuji za jakýkoliv příspěvek. K.
Odpovědět
https://www.youtube.com/watch?v=3QZDN...
Odpovědět
ahoj, máme kuchyni do U, máme v ní hodně šuplíků a větší šířky ( 80 cm) a super na veškeré nádobí, otevírací máme pouze pod dřezem na jar atd ( v rohu)...,pak kde máme odpadkový koš a v druhém rohu. Nechtěla jsem karusel a jsem ráda, že ho nemám. Horní skříňky máme výklopné nahoru a super, praktické, jsem spokojená. mám udělaný panel, kde mám lednici, potravinovou skříň a pak troubu, pod ní šuplíky na plechy - bomba a nad ní zase uzavřený úložní prostor. Nejsem zastánce otevřených nebo prosklených polic a dvířek, přijde mi, že je to tak nějak neupravené. Protože jsme měli omezený prostor pro kuchyni, máme v nejužším místě průchod 75 cm a naprosto v pohodě, naopak bych nešla do např. 1,5 m. Přijde mi to zbytečné a i např na manipulaci s jídlem, plechem atd... z jedné strany na druhý nepraktické. Dřez máme granitový - naprosto spokojená, baterii se sprchou a taky dobrý, je to praktické. Kuchyni nám dělal truhlář na míru a šla bych do toho znovu. Vzhledem k tomu, že prostor jsme měli daný a vlastně trochu atypický, volili jsme automaticky truhláře a šla bych do toho znovu. Varnou desku mám na nejkratší straně, kolem volný prostor, dřez napravo od ní, lednici na kraji kuchyně nalevo. Na rozložení kuchyně http://www.stylishrooms.cz/kuchyne-na...
Odpovědět
koukni tady, třeba ti to trochu pomůže :) https://www.youtube.com/watch?v=Ful_z...
Odpovědět
Děkuji Vám :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, já jsem třebas byla přímo v kuch. studiu Oresi, kde mi i různé vychytávky do kuchyně ukázali, takže jsem si spoustu z toho mohla vyzkoušet a pak zahrnout do svého návrhu. Například zpomalené dojezdy šuplíků jsou supr, takové ty special rohové skříňky skvěle vyplní nevyužitá prostor, drátěný program v kuchyni je zase supr pro skladování, joo a stopro si vem pořádnou kuchyňskou desku. Já mám kameninovou a je perfektní, protože se nedá tak snadno poškodit. A určitě ostrůvek pokud máš na něj prostor. Já ho mám a mám na něm varnou desku a je to fajn, protože když vařím, tak mám dva oddělené prostory (linku a ostrůvek).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?