Ruční (ne tyčový) mixér s více druhy metel, existuje?

Profilova fotka
Ahoj, všude se dívám po obchodech po ručním mixeru (nechci tyčový, ten už mám a nevyhovuje mi). Chci, aby měl více druhů metel a metly na šlehání aby byly delší (ta část, kterou se šlehá), protože ty krátké jsou hrozně nepraktické. Všude na mne koukají, jestli jsem se nezbláznila. Existuje takový vůbec? :-D Máte někdo s nějakým takovým zkušenost? Nějaký, který by jste doporučili? Něco takového, ale i s mixérem. http://www.nadeta.cz/inshop/catalogue... Měli jsme doma ten starý, jak byl ještě v těch skříňkách na zeď. Ideálně bych chtěla úplně stejný, protože byl naprosto skvělý! Měli jsme 2, ale v posledním roce a půl mi oba přestaly fungovat :-S A všude řekli, že už nemá smysl je opravovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Takový, jaké chceš má ETA: http://eta.cz/rucni-slehace-a-tycove-... Sencor: http://www.onlineshop.cz/male-elektro... Bosch: http://www.slehace.cz/rucni-slehac-bo... Stačí do Googlu napsat: Ruční mixér ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lilibeth když to je právě to....já bych ho potřebovala fyzycky vidět a zajímalo by mě hlavně, jak je s tím někdo spokojený. Tchýně si koupila mixér, měsíc s ním byla spokojená a pak jí odešel a neuznali jí ani reklamaci...a byla to ETA :(
Odpovědět
Profilova fotka
A ten Sencor a Bosch jsou přesně takové, jaké nechci. Mají ty metličky strašně krátké.
Odpovědět
Jo, jo, ten ve skříňce od Ety mám už skoro čtyřicet let, v provozu několikrát týdně. A klepu se, kdy odejde.
Odpovědět
Profilova fotka
@tanaz tak nakonec vyhrála zase eta...za 1400,- i s miskou, do které se dá přidělat, aby se nemusel držet :) a má pěkně dlouhé metly :)
Odpovědět
Profilova fotka
mám Eta Promise http://eta.cz/rucni-slehace/rucni-sle... a jsem spokojená
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nakonec koupila něco takového :) http://eta.cz/rucni-slehace/rucni-sle... od tchýně a tchána k vánocům :)
Odpovědět
janneys: Když jsme kupovali toustovač, říkala prodavačka že Eta už je dávno čínská a kvalita tomu odpovídá. Jestli chceš Český výrobek, šla bych do Brava. Jinak já mám obyčejný z Kauflandu ten nejlevnější jakýsi Superior, má metly na šlehání a spirálové metly třeba na kynuté těsto, a jsem spokojená - používám ho fakt často už 4 roky a stále běží jak hodinky, což je na to kolik stál paráda. To by ta Eta musela vydržet asi 20 let aby se cenově vyplatila, a to už dneska nevydrží nic...
Odpovědět
Profilova fotka
@danca_a_vasek Eta byla jediná, co má metly jaké jsem chtěla. Všechny ty levnější měly metly krátké. S krátkými mi nejde šlehat. Když dělám třeba máslový krém a mám ho víc, krátké metly (mamina má obyč mixér s krátkými, takže vyzkoušeno) jsou úplně na nic. Šlehají jen spodek, nebo jen hořejšek, trvá to dlouho a ještě mi tam zůstaly hrudky. Děsný, to mi nesmí do kuchyně. A na ten co jsme nakonec koupily nebyly ani špatné recenze.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?