S kterými konkrétními spotřebiči z Ikey jste spokojeni?

Nemám k nim moc důvěru a chtěla jsem kupovat jinde, ale vzhledem k probíhající akci...co konkrétně jste u nich koupili a koupili byste znovu? Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chocolatebrown Ahoj, spotřebiče jsou převážně Elektrolux, tak čeho se bát? Vařím v Ikeácké kuchyni teprve pár dnů, tak nemohu posoudit, zatím si připadám jako Alenka v Říši divů :-D
Odpovědět
@ludva nojo, ale já z těch jejich pojmenování neumím poznat, o jakého se jedná výrobce. Jak rozšifrujete, že jde o elektrolux?
Odpovědět
Profilova fotka
@chocolatebrown Někde na stránkách mají reklamní spot, kde říkají, že všechny spotřebiče jsou Elektrolux nebo Whirpool. Já jsem si koupila troubu i indukci Elektrolux, protože jsem netušila, že jsou v Ikea spotřebiče od Elektroluxu. Takže z Ikei mám vestavnou lednici pod linku a myčku. Prodavačka říkala, že jsou Elektrolux, tak doufám :) Ale jak píši, kuchyň používám teprve pád dní, tak tápu a hledám a hledám, kde co mám =-) Upřímně, nejsem už nejmladší a asi bych i v obchodě sáhla po Elektroluxu, protože z drahých značek a jejich drahých servisů i náhradních dílů už jsem vyrostla. No a jelikož jsme kuchyň kupovali narychlo, tak bylo pro nás nejjednodušší sáhnout po spotřebičích Ikea.
Odpovědět
@ludva díky, ať kuchyn dobře slouží:-) Já už se té mé taky nemůžu dočkat:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chocolatebrown Asi jsem ti moc nepomohla. Šťastnou ruku při výběru :-)
Odpovědět
My jsme teď také kupovali z IKEA kuchyň, bohužel asi 14 dní před akcí, holt to časově nevyšlo, nevadí. Ale spotřebiče jsou opravdu ty výše uvedené Electrolux a Whirpool. Navíc třeba myčka Skinande vyšla v dTestu jako druhá nejlepší ve své třídě, takže žádný propadák jejich spotřebiče nejsou. A popravdě, asi nikdo jiný nedává 5 let záruku na spotřebiče jako oni, a za tu dobu by se případná vada projevit měla.
Odpovědět
Profilova fotka
@chocolatebrown do první kuchyně, která byla také z ikea, jsem měla vše od ikea - troubu, varnou desku, kávovar. Lednici jsme tehdy měli 2 roky starou, tak nebylo potřeba mít novou a na mikrovlnku nebylo místo. Teď do domu mám opět troubu a mikrovlnku, kávovar nám slouží dál už 7. rokem. Lednici a myčku máme od Whirpooll, protože když jsme kupovali spotřebiče do nového domu, tak ikea zrovna konkrétní lednici a myčku nabízela jen od Elektroluxu a já jsem spíše fanda Whirpoollu, takže jsme koupili jinde. lJá jsem se spotřebiči od ikea velmi spokojená a kdybych měla zařizovat další kuchyni, tak znovu od nich. Za celkem 7 let, co od nich spotřebiče mám, se ani jeden nepokazil, neměl poruchu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?