Servodrive + vestavny sorter

Zdravim, chtela bych se zeptat, jestli nekto nema zkusenosti se servodrive nebo podobnym mechanizmom pro vestavny sorter, ktery ale neni ani po zem ani uplne k zadum skrinky. Mam vybraty sorter : https://www.demos-trade.cz/gollinucci... existuje na to nejake reseni (abych nemusela otevirat skrinku suplik se spinavymi rukama.. Budu vdecna za rady
Odpovědět
Profilova fotka
@sameotazky Aktuálně řeším kuchyň a našel jsem na bazaru toto viz odkaz níže, otevře to dvířka šuplíku či myčky nebo lednice. Takže by se dalo toto ale ono to jen asi pootevře. Ten systém od Blum Servodrive Uno to jakoby vymrští čili šuplík se rozjede směrem ven. Jiný způsob jsem nenašel. Takže asi bych doporučil to od Blum ale cena cca 5500 Kč, našel jsem na Ikea Utrusta cena 2700 Kč a na obrázku je to samé od Blum 😀tak to asi zkusím objednat co přijde. https://www.sbazar.cz/bmwpartscb55/de...
Odpovědět
@jarin1 jj taky jsem koukala na utrustu, je to temer to same, na youtube se da najit i prime porovnani servodrive a utrusta (ano ten samy vyrobce). Jen hledam neco, co funguje i vepredu, ale presne, potrebuju “vymrstit” ne jen pootevrit..
Odpovědět
Profilova fotka
@sameotazky Právě to vymrštění bude dělat ten blum servodrive uno, dle videí co koukám tak to tak je, pak se dá po domácku vyrobit, klasické servo a arduino ale to už je pro kutily 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@sameotazky Ještě jsem našel toto na horizontální nosník stojí to méně https://www.exkalibr.cz/blum-servo-dr...
Odpovědět
Profilova fotka
@sameotazky Ta poslední jednotka co jsem poslal je právě pro tyto zavěšené koše, proto se umisťuje na vertikální lištu ale je to dražší způsob protože se musí dokoupit ještě zdroj a kabel ten zdroj vychází kolem 2500kč . V katalogu blum to mají vše rozepsané, my tedy zvolíme asi tu utrustu(blum) a klasický legrabox a do něj vložené koše od sinca nebo podobné koše.
Odpovědět
Profilova fotka
@sameotazky Toto jsem také našel https://www.exkalibr.cz/ninka-sada-ko...
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji investovat peníze spíše do elektro výsuvu od Blumu a ušetřit na koších - mám dva z Ikey za hubičku. Pouze mám vylepšení, že pod dřezem zajíždějí pod poličku, která takto tvoří víko a druhé vylepšení je odtah ze skříňky z koši do rekuperace.
Odpovědět
@jarin1 vdaka za resers a rady! Vidim, ze resime totez a taky koukame na stejne vyrobky🙂 nakonec jsem se rozhodla rovnako, pro servo z ikei + klasicky suplik, a do neho poridim klasicke kose. Moc jsem chtela kose primo s vysuvem ale nenasla jsem take, na ktere by slo servo a co by mi vyhovovali velikostne (hledam co nejvetsi,3x nadoba, franke i blanco nabizeji 15l nadoby a to mi prijde malo, ve skrince bude jeste prostor pro vetsi nadoby) bohuzel na puvodne sortery z demosu, gollinucci, by servo neslo, co me trochu stve, nadoby ma hezky velke.. . Kouknu na sinca nadoby, mate jeste jine tipy?
Odpovědět
@radim2015 odtah do rekuperace je perfektni napad! u nas ale neproveditelny. Koukala jsem i na kose od ikei ale zdaji se mi male, zajimalo by me jestli by jen ta policka nad nimi stacila na uzavreti zapachu?
Odpovědět
Profilova fotka
Nemohu posoudit samostatnou poličku, ale s odtahem při zavřeném koši není cítit nic. Horší to je po otevření skříňky. Mám spíše problém, že polička vyžaduje koše naplněné maximálně po okraj, zbytek ořeže. Velikost dvou košů do 60 skříňky je pro nás dostačující. Tak jsem si zvykl na otevírání skříňky kolenem, že se u ostatních kuchyní stále snažím zatlačit a ono to nejde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?