Široká vestavná lednice

Dobrý den, máte prosím někdo širší vestavnou lednici než klasickou 60cm? Chtěli jsme od Whirlpool SP40 802 s šířkou 70cm ale všude na ní čteme špatné recenze. Poradíte nějakou jinou s větší šířkou, která bude mít dobrou hlučnost, kvalitu chlazení, spotřebu apod? Děkuji 🙂
Odpovědět
My máme jmenovanou rok a funguje dobře, hlučná bývá, když ji naplníme velkým nákupem, ale dá se tomu trochu předejít zmáčknutím tlačítka na chlazení před nákupem. Už si nepamatuji přesně, ale myslím, že dle štítku měla větší spotřebu. Byla to jediná širší lednice, navíc s relativně velkým mrazákem, srovnám li zabudovanou a nezabudovanou. Uvnitř je prostorná, širší, ale přijde mi trochu méně hluboká.
Odpovědět
Mám ji v plánu také kupovat, 70 snad na trhu jina není.
Odpovědět
@bedrunkav hlučná? Jakože nějak víc hlučná nebo klasická hlučnost lednicky
Odpovědět
@bedrunkav Děkuji za informace, opravdu se nám moc líbí, jen ty recenze nás překvapili 😕 Koupila by jste jí znovu nebo by jste šla do jiné? Co píšou hlučnost 35dB je u hodně ledniček, tak nás překvapilo že by měla být hlučnější než ostatní.
Odpovědět
Normálně jí neslyším, ale když do ní dám náklad z obchodu cca 2 velké tašky nebo chystám oslavu, tak je slyšet, než to všechno ochladí na stejnou teplotu, ale manžel mi několikrát říkal, že si ji musím nachystat na nákup, předchladit. Za mě spokojenost, ale mrzí mě, že je na trhu jediná, nebylo z čeho vybírat a byla o dost dražší než ostatní.
Odpovědět
Ale teda, nepředstavujte si hlučnost jako hlučnost, prostě třeba pár hodin jede trochu hlasitěji, žádná hrůza, v běžném provozu absolutně neslyšitelné, myčka, hovor atd...jen když sedím potichu večer a čtu, kuchyň s obyvakem propojená, ale já jsem na zvuky pes, slyším vše i přes dveře.
Odpovědět
@bedrunkav já jsem na tyhle zvuky také hrozná, slyším všechno a všechno mi vadí. Přítel mi říká, ať se jdu léčit, pac on neslyší nic😉 nám se loni rozbila lednice a jelikož stavíme, tak jsem koupila provizorium, nejlevnější Beko, no než jsem si zvykla, tak jsem myslela, že se zblázním jak je hlucna.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den mohu se zeptat vás co máte tuto lednici Jak nastavím teplotu? Máme lednicí zapojenou v nové kuchyňské lince od soboty a furt nám chladí na 3 stupně a mrazák na mínus 21. Je to normální 🙂? Děkuji za odpovědi
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?