Širší varná deska

Máte někdo širší varnou desku (než klasická 60 cm)? Jak jste s ní spokojeni? Přemýšlím nad ni, ale stále se nemůžu rozhodnout, jestli to není na klasické vaření zbytečné.
Odpovědět
Profilova fotka
Rodiče mají 71cm AEG a popravdě přijde mi tak akorát. Do nového domu budem určitě pořizovat také větší než klasických 60cm. Záleží na tom, pro kolik lidí člověk vaří, resp. jak má velké hrnce. Jestli je to pár malých rendlíků a nebo pořádné hrnce třeba na vaření domácích knedlíků apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme plyn, 5 plotýnek/deska 74cm.. A jsem ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám 90cm - 5 varných ploch, dvě vždy po stranách, které se dají propojit, jedna velká uprostřed. Neměnila bych, vaření je mnohem pohodlnější a doteď sama sobě děkuju, že jsem do širší varné desky šla, i na úkor pracovní plochy. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že při případné výměně desky v budoucnu budu hodně omezená výběrem, když už mám jednou v pracovní desce tak velkou díru 🙂 Tak doufám, že se 90cm desky budou i nadále vyrábět.
Odpovědět
máme 75cm pětiplotnu a manželka si stěžuje že je to pořád málo. Ale její oblíbená velikost hrnce je kotel na asfalt. V žádném případě byhcom neměnili, když nic jiného je to bezvadné parkoviště pro horké hrnce...
Odpovědět
@vandysek urcite to neni zbytecne. Mame 80 indukci electrolux, mame tam klasicky 4 varne plochy. Pokud bych mela sedesatku desku,tak se mi tam hrnce a panve mackaji,takhle to je akorat, klidne by mohla byt i vetsi. Ale ja nejsem velka kucharka,takze staci🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 90 cm varnou desku, indukci, i celý sporák (Smeg). Varná deska ok, bez trouby bych se obešla.
Odpovědět
U nás 70 AEG,...a mala byť aspon 80!!! Sme 5clenna rodina,tak se vaŕí,,ve velkých kotlích" Čomu ale nerozumiem,voda na tej indukcii zovrie express rýchlo,ale keď manželka robí palacinky ,tak to nie a nie ,,rozfajrovať"sa pri nich trápi večnosť.
Odpovědět
@radusko01 vyměňte pánev, také jsem takovou měla.I když měla být na indukci. Prý to dělalo i nádobí,co bylo v Penny za body .
Odpovědět
@mahev aha,skusime!
Odpovědět
@radusko01 reklamovala jsem ji a uznali bez problémů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?