Skleněný obklad ke kuchyňské lince - jaká je cena a tip na firmu z Prahy?

Ahoj holky, prosím o radu, líbí se mi skleněný obklad, prosím jakou máte zkušenost s dodavatelem v Praze a okolí? A ješte kolik jste platili cca za m2? Děkuji moc, nevím se rozhodnou zda dát sklo nebo graftazit,… :nevim: Díky a hezký den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Skleněný obklad za linkou je v poslední době dost oblíbený si myslím, podle mě je jeho údržba velice jednoduchá a je to praktické, s dodavatelem v Praze bohužel zkušenost nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj dobre zkusenosti mam s www.barevnaskla.cz - doma mam od nich, cena skla zalezi na tom jake sklo si vyberes (mluvim o tl.6mm kalene - klasicke RAL, extra čiré RAL nebo foto dekor) 5000 - 7000,-/bm
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám zkušenost s firmou JAP - http://www.sklo-jap.cz/, sice bráno přes ORESI, ale vyráběno touto firmou. Přes ORESI nás vyšlo nějakých 20 tis. , rozměr na jedné straně 1300x560 mm, na druhé 2400x560 a lišta pod oknem 1200x 120 cca. Motiv jsem měla vlastní a sklo je tloušťka 7 mm, kalené. Už bydlíme víc jak půl roku a sklo je absolutně super, údržba perfektní, už jsem měla i desku na zdi, kachle a všechno bylo blbý na údržbu, sklo je skvělé.
Odpovědět
Holky,dekuji moc :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?