Sklo u kuchyně za pracovní deskou - jaká je údržba?

Kdo má zkušenosti se sklem v kuchyni za pracovní deskou? Je to těžké na údržbu nebo raději volit jiný materiál?
Odpovědět
Profilova fotka
my ho máme v plánu, ale bohužel musí počkat až na něj budou finance. nic jiného se nám tam nehodí. co se týká údržby, tak sklo je super, že je hladké, bez spár, vše jde dobře dolů, jen setřít, ale pozor na barvy. u tmavých je to nekonečné leštění. lepší jsou světlé odstíny a nebo pak různá grafoskla se vzorem ;-)
Odpovědět
@blahova_andrea právě se bojím, že mě tam jen něco prskne a pořad dokola budu muset leštit a budou vidět čmouhy.. kolik stojí cca?
Odpovědět
@vess mame bile sklo a jsem moc spokojena. Na zacatku jsem lestila hodne casto i s digestori (mame taky sklenenou) a indukci, ale casem to clovek asi prestava resit :-) Jinak ale udrzba super.
Odpovědět
@kekita máte někde v albu foto?
Odpovědět
@vess poslu foto do zpravy
Odpovědět
My si ho nechali zamerit nasimi truhlari a udelat primo od sklenaru - kaleny lacobel pure white 6mm, takze zadny meziclanek a cizi technik, ale nasi truhlari to delaji bezne, takze zkusenosti maji, stejne jsme resili i celosklenene zabradli svepomoci. Mame ho celkem dost a stalo tusim 16 tis. Kc.
Odpovědět
Profilova fotka
@vess kalené sklo máme, jelikož máme kuchyni přes Oresi, tak i sklo šlo přes ně, ale myslím,že to dělali ve spolupráci s firmou JAP. Návrh motivu jsem si udělala sama, mám zkušenosti s vektorovou grafikou, takže jsem si navrhla více variant a doma jsme vybrali. Co se týče údržby, je to nejlepší, co jsem kdy měla. Žádné přehnané leštění, rozhodně né denně. A když vidím nějakou kapičku nebo čmouhu, šplíchnu čistič na sklo a kuchyňskou utěrkou setřu a je to čisté hned. Fakt super :-) . Foto zde, je to sice potmě, ale v albu mám další fotky http://www.modrastrecha.cz/blog/barca... Cena byla cca 21 tis. včetně montáže. Cena je ovlivněná i tloušťkou skla a motivem. Když je motiv pouze jednolitá barva, tak i tloušťka byla menší, tak to bylo za myslím cca 15 tis. Tím, že jsme měli barevný motiv, bylo nutné dát sílu skla 7 mm a i ten potisk něco stojí, takže tak.
Odpovědět
Také mám sklo, určitě doporučuji, údržba je snadná.
Odpovědět
@barca3979 super. Tak to asi pudu taky do skla..
Odpovědět
Profilova fotka
@vess no tak poprskané cokoliv za zdí se musí utřít, oleštit. platí prostě, že čím tmavší barva, tím poctivě to chce pak udržovat, takže je lepší volit světlejší tóny. cenu netuším. my chceme dost atyp, tak nám to nacenili všichni poptávaní hodně vysoko, takže zatím nic :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?