Skříňka pod troubou - šuplík nebo otevírací skříňka?

Dobrý den, chtěla bych od Vás poradit ohledně skříňky pod troubou. Trouba bude ve výšce 60 cm. Chtěla bych do skříňky pod ní ukládat plechy. Je praktičtější šuplík nebo normálně otvírací skřínka. Pokud šuplík, tak jeden a nebo 2 a jak vysoké?Prosím o vaše zkušenosti. Děkuji.
Odpovědět
@matinak Podle mě bude praktičtější šuplík, ale také to bude o něco dražší řešení, než otvírací skříňka. V současné kuchyni máme šuplíky s nějakými opravdu obyčejnými pojezdy a je to děs. U šuplíků, kam se chodí často je potřeba se o ty pojezdy trochu starat nebo začnou drhnout a podobně. Jak vysoký šupík nebo skříňku, to už netuším, páč nevím, kolik těch plechů máte. Nám na tři plechy (2 nízké a jeden vysoký) stačí asi 20cm skříňka. Každému vyhovuje něco jiného a předpokládám, že již máte nějaké své vlastní zkušenosti se skříňkami a šuplíky v kuchyni. Asi jako první bych nechal nacenit variantu, která by se mi osobně nejvíce líbila a pak se rozhodoval. To je ale podle mě tak individuální záležitost, že tomu vašemu dotazu moc nerozumím.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych si zkusila představit, co tam budete dávat a podle toho bych se rozhodla a nezapomeňte, že trouba bude sice v 60 cm, ale sokl má taky 15 cm, takže Vám zbyde 45 cm.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj pokud bude 600mm nad zemi a sokl bude cca 150mm tak bych doporucila hned pod troubu nizky na plechy a vyssi na pekace :-)
Odpovědět
@radim83 No právě jsem se jen chtěla zeptat, kdo jak to má a jak se mu to šikuje. Předtím jsem měla kuchyň 20 let starou, dříve byly všude jen dvířka a plechy jsem měla strčené pod dřezem :-D
Odpovědět
@matinak Nám byl doporučen 1 šuplík na pekáče a když se otevře, tak nahoře jen úzká polička na plechy-budou se snadněji vytahovat, protože si vybereš jen ten, který chceš a nemusíš všechny vytahovat ze šuplíku a znovu je tam dávat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Srovnani supliky nebo skrinka nemam. Muzu jen napsat, jak to mame my. Mame klasicky oteviraci skrinku a v ni je zhruba uprostred jedno suple. Kus nad supletem police. Pod supletem je take misto. Takze do suplete davam plechy, pod suple i do police nad nim se vejdou tezke pekace a formy na babovku.
Odpovědět
Profilova fotka
Co neco takoveho?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?