Skříňky až do stropu - inspirace

Chtela bych v kuchyni horni skrinky az po strop, tedy zadne misto, na kterem se akorat uklada lepkavy prach, ale dalsi ulozny prostor. Ale takovou kuchyn jsem nimde moc nevidela. Je v tom nejaky hacek, proc by to neslo? Ma nekdo a jak se to osvedcilo?
Odpovědět
Plánuji to úplně stejně. Občas takto řešená kuchyň k vidění je. :-)
Odpovědět
ahoj, nemáme, protože nalevo od nich máme podélné okno do koupelny a vypadalo by to blbě, ale panel až po strop máme, žádný problém v tom není, max. ten, že ne všude to třeba bude perfektně sedět protože stropy bývají občas trošku křivé ;-) Ale problém v tom není
Odpovědět
Profilova fotka
@honeyjenny My to tak mít budeme a u šikovnýho truhláře není problém, aby to všude sedělo i s křivým stropem. Projeď si Pinterest, tam určitě najdeš spoustu takto řešených kuchyní, v různých stylech.
Odpovědět
Máme jedinou nástěnnou skříňku (další se nedaly na příčku pověsit, ta jediná visí na nosné stěně). Bylo pro mě samozřejmostí, že bude až ke stropu, nechci uklízet prach. Máme kuchyň z IKEA, tak bohužel nešlo mít i vysoké skříně až do stropu. Kdyby to šlo, mám je také.
Odpovědět
Děkuju, mě právě nesedělo, že když to má tolik výhod (z mého pohledu), proč to nemá víc lidí :-)
Odpovědět
Naši to tak mají doma a bylo to vždycky super, přesně ty výhody, jak byly popsány a až budem předělávat kuchyň my, tak to bude taky až do stropu, koupily jsem ji s nízkými skříňkami.
Odpovědět
@honeyjenny Někdo dává přednost vzdušnosti, vysoké skříňky až pod strop můžou působit stísněně. Dá se to ale nakombinovat tak, že jsou např. dvě řady nástěnných skříněk, z nichž ta spodní je v kontrastní barvě, aby odpoutala pozornost od skříněk až ke stropu.
Odpovědět
Staženo z inspirace kuchyní tady na MS. Snad nevadí, že dám tady.
Odpovědět
@zdemarka krásná inspirace. Přidám pár obrázků klasických kuchyní
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to tak chci, inspirací mi je kuchyně od @obla, samotnou by mě ani nenapadlo, že to jde:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vždycky jsem věděla, že až budu plánovat kuchyň, bude mít skříňky do stropu. V srpnu se jí snad dočkám. Akorát teda samotné skříňky budou do výšky cca 2,4 m, celá kuchyňská linka bude jakoby v rámu širokém 20 cm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?