Skříňky vs. šuplíky v kuchyňské lince

Profilova fotka
Ahoj lidicky, kdo z Vas ma kuchynskou linku spise skrinkovou nez suplikovou? Skrinky se mi libi vice, ale supliky jsou zase prakticke. Vy, co mate spise skrinky, nevadi Vam nadobi 'lovit' zezadu, neni to nepohodlne a neprakticke? Nebo mate ve skrinkach vysuvy? Dekuji za nazory ...
Odpovědět
Myslím, že výsuvy jsou dobrou variantou pro hrnce a jiné často používané nádobí. A taky pro spižní skříň. Šuplíky hlavně na příbory a drobná udělátka. Takže je dobré si rozmyslet jaké jsou Tvé zvyklosti při ukládání věcí v kuchyni. Počítej s tím, že šuplík má tlusté dno a kraje a tak zabere víc místa než výsuv. Já mám převážně policové skříňky a někdy musím přeskládat celou skříňku než vytáhnu zezadu co potřebuji. A špajzka je nejhorší, tam nejsem schopná udržet pořádek. Na tu by byly šuplíky nebo výsuvy nejlepší.
Odpovědět
Profilova fotka
mám výsuvy uvnitř spižní skříně a jsem s tím maximálně spokojená, protože člověk vidí pěkně zvrchu třeba na určité dozy apod.
Odpovědět
Profilova fotka
nahoře skříňky, dole jednoznačně výsuvy, víc bych o tom ani nepřemýšlel ;-)
Odpovědět
Výsuvy jsou určitě praktičtější, ale je to i hodně otázka financí.
Odpovědět
Profilova fotka
všude, kde to jde, tak šuplíky, skříňku mám jen pod dřezem na sorter a v rohu, jinak všude šupllíky, není nic lepšího. A ještě čím větší tím lepší, ideálně kolem 100 cm.
Odpovědět
Já mám dole výsuvy, dva mám jako spíž a je to super věcička vysunout a mít přehled a pohodlně všechno vytáhnout. Pak na hrnce, na odpadkový koš, příbory a drobnosti. Bohužel v rozích mám obyčejné skříňky, nechtěla jsem tam takové ty ledviny, sice jsou praktické, ale zbytečně uberou místo. Mám tam uložené spotřebiče, které se sice hodně blbě vytahují, ale zas je nevytahuju tak čato, tak se to dá skousnout. :-)
Odpovědět
Mám dole šuplíky , jen pod rohovým dřezem mám skříňku. Šuplíky jsou perfektní, jsem s nimi nadmíru spokojená.
Odpovědět
Já mám šuplíky skoro všude, na dolních skříňkách všude, ve vysokých skříních taky, až ty skříňky hodně nahoře, co se nebudou moc používat mám jako skříňku.
Odpovědět
my máme převahu skříněk a vyhovuje mi to :-). Vzadu mam to, co používám jedou za uherák, jinak zbytek je vepředu. V šuplíkách mam jen příbory, náčiní na vaření + poklice, talíře, misky ;-)
Odpovědět
Já mám teď všude skříňky a je to k vzteku (mám malou kuchyň, tak dost šasto potřebuji to zarovnané, jak je to přeplněné, tak občas na mě něco vypadne...), ale bude nová kuchyň a tam budou dole pouze šuplíky, z úvahy o kuchyni do U jsem raději přešla na rovnoběžnou II , abych tam neměla žádný roh a mohla mít všude šuplíky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě šuplíky! A na horních skříňkách dvířka, co se otvírají nahoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem pro šuplíky nebo výsuvy. Je v nich daleko větší přehled a možnost udržení pořádku. Na nové lince budu mít 15 šuplíků kolem metru a 5 výsuvů v potravinové skříni. Skříňky asi jen 4.
Odpovědět
Článek se načítá
já jsem také určitě pro výsuvy - nejdříve jsme chtěli skříňky, ale jsem ráda, že jsme se nechali přesvědčit :-) Mnohem přehlednější i lepší na údržbu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?