Sob nábytek - mají tam kvalitní nábytek?

Sob nábytek - líbí se mi jídelní stůl se židlemi a lavicí. Koupě by proběhla po internetu. Máme to daleko. Znáte někdo tenhle nábytek? Je kvalitní? Nevyjde to zrovna levně.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@veru1808 - jéé díky moc za odkaz - přesně ten stul a židle na druhém obrázku z palisandru chceme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, také to řešíme, stoly na první pohled vypadají velice dobře, jen nevím, jak je to s kvalitou. Jsou vyráběné někde v cizině, prodejce mi nebyl ani schopen říci kde. Na stolech je vidět, že se trochu šetřilo (např. síla horní desky...), ale pokud člověk není hodně náročný, tak se mu nábytek bude líbit :-)
Odpovědět
Ahojky, já od nich mám psací stůl a je naprosto parádní. Je patinovaný, možná by potřeboval nalakovat, ale mně se líbil tak, jak je. Mám ho spíš na okrasu, ale je to pěkný kus dřeva, i manža to říkal a ten bývá dost kritický :))
Odpovědět
My od nich máme "mexiko" jídelní stůl, lavici a židle a jsme spokojeni. Tenkrát jsme byli v jejich kamenné prodejne, pán byl velmi lidský, pak se měli nekam stehovat a před pár týdny jsme po netu doobjednávali židli a vše v pořádku!!! Já doporučuji.
Odpovědět
Díky moc, už jsme objednali. Dokonce nám pán věci ještě nafotil a poslal do meilu. Tak snad dobrý, sice se nám dřevo zdá nějaké světlejší než si myslíme že by mělo být, ale...... Myslela jsem že palisandr je tmavý....
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Nábytek od Sobu máme dome v několika provedeních (truhlu, skříňky a stolky) a pokud někomu vyhovuje styl ve kterém Sobáci nábytek nabízí lze tvrdit že se jedná o dosti kvalitní záležitosti. V době kdy je na trhu 90% nabízeného nábytku nekvalitní "šunt" vyráběný z odpadu (od lisovyných třísek či hoblin nebo mletého reciklátu jako papíru apod) je nábytek od Sobu téměř vždy z masivu (různých druhů dřeva) a kování je většinou opravdu ocelové. Co už tedy ctít ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?