Špatně vyrobená kuchyně, co byste poradili?

Profilova fotka
prosim poradte mi co delat. Najali jsme si firmu na celkovou rekonstrukci. uz se blizi ke konci a ma se skladat kuchyn. Jenze nastal problem. chteli jsme mycku 60cm. Dnes nam volali ze kuchyn je nachystana na mycku 45cm. To se nam nelibilo. jejich nabizene reseni je ze si mame nechat 45cm nebo ze to nejak upravi(urezou a polepi) coz se mi vubec nelibi. chteli jsme bydlet do vanoc. co byste poradili? nechat si 45cm, pozadovat novou vyrobu nove kuchyne na jejich naklady nebo jen snizeny ceny. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jste jim odsouhlasili plány s 60tkou myčkou, žádejte nápravu. Hlavně, pokud udělali 45, bude někde přebývat těch 15cm... takže jsou špatně minimálně 2 skříňky.
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolatumova kolik vás je? Nas je 5..45cm myčka by šla non-stop 😂😂😂
Odpovědět
@nikolatumova Novou kuchyni,i kdybych měla čekat. Je to jejich chyba, tak ať to udělají znovu. Na žádné provizorní řešení bych nepřistoupila a koukněte do smlouvy, máte tam termín dodání, hezky bych na ně tlačila s nějakou slevou.
Odpovědět
Profilova fotka
zalezi jak je celkova kuchyne resena... a taky zalezi co vam dali doruky jako finalni verzi.... mas nejake obrazky, nebo nabidku kde by bylo popsano s cim se pocitalo? Ja bych 45cm myčku nechtela.
Odpovědět
Novou kuchyni a slevu za zpoždění... určitě nechoďte do kompromisu - zvláš´t v případě tak zásadním, jako je myčka, rozdíl mezi myčkou 45 cm a 60 cm je opravdu hodně veliký.... ještě dlouho byste si to vyčítali.... a "poslepovaná" kuchyně by Vás asi taky štvala...mě určitě.
Odpovědět
Profilova fotka
jsme 3, myčku jsme chtěli nějakou mini, pak nakonec 45 cm, v elektře mi kámoš řekl plus truhlář že myčku jedině 60 cm, máme co dělat, abychom tam kolikrát všechno nadobí dali, myčka jede tak 4 - 5 x týdně, takže menší než 60 cm v žádném případě nebrat, fakt to moc velké není, spodní foch talíře a kastroly, prostřední skleničky, hrnky a drobnosti a nahoře příbory a je to plné
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?