Spizirna

Profilova fotka
Ahoj, planujeme teprve projekt... je lepsi pocitat v Kuchyni s velkou skrini nebo radeji postavit spizirnu? Dekujiiii
Odpovědět
Pokud je spizirna prostorna, je dle meho lepsi jak skrin - vetsi variabilita rozmisteni. Mensi skrin mam ted na byte a je tam vsechno na hromade a moc se tam toho nevejde. Zalezi na velikosti.
Odpovědět
Za mě spižírnu rozhodně ano. V dnešní době se na ně dost zapomíná, ale podle mě je to škoda. Je to super prostor, kam můžeš dát spoustu dalších věcí, aby ti nepřekážely v kuchyni, nebo v kuchyňské lince. Máme tam např. různé kuchyňské mixéry, zavařeniny, pečivo,cukr, mouku do zásoby, koše na tříděný odpad, brambory, i např. mikrovlnou troubu, ve které ohříváme jídlo, takže pachy nejsou v kuchyni, ale ve špajzu. Takže za mě rozhodně ano (naše kuchyňská linka je poměrně velká, ale i tak je spíž k nezaplacení). Pokud budete spižírnu plánovat, tak rozhodně na severní nebo východní stranu, aby tam byl chládek a taky tam dát alespoň malé okno, aby jste tam mohli větrat.
Odpovědět
@zu_za_nka My máme skříň (ale se šuplíky!) a máma má špajzku. Jako záleží, na co to chceš využívat. Pokud čistě na potraviny, tak je asi lepší skříň, je to takové přehlednější a snadněji dostupné. A pokud si neděláš velká zásoby brambor, zavařeného atd. Máma špajzku má, ale uchovává v ní vlastní zeleninu, plus tam má přesně ty věci jako koše na tříděný odpad nebo mixéry, což my máme všechno klasicky v rámci kuchyňské linky.
Odpovědět
V prvním domě jsem špajz měla a do druhého jsem ho už nechtěla, mám velkou kuchyň se spoustou skříněk a víc mě vyhovuje špajzová skříň se šuplíky, je přehlednější a pořád tam mám uklizeno😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?