Spotřebiče AEG vs. Electrolux

Profilova fotka
Musím konečně dořešit výběr spotřebičů, chtěla jsem AEG pro svou kvalitu, ale Electrolux se mi líbí vzhledově více. Při nacenění jsem byla překvapena, že Electrolux vychází dráž, myslela jsem, že AEG je kvalitnější, ale podle ceny nevím. Co tedy koupit?
Odpovědět
Profilova fotka
@veef AEG a Electrolux je jedna linka, stejné náhradní díly :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veef Electrolux je vlastnikem znacky AEG takze je to vlastne uplne jedno :-) my koupili electrolux indukci a troubu, aeg jsem zvazovala pracku lavamat, ale nakonec jsme vzali samsung, zatim to ale jeste vsechno ceka na zapojeni na novem byte, takze primou zkusenost zatim dat nemuzu
Odpovědět
Profilova fotka
@veef nám by vyšlo Aeg dráže a s Electroluxem máme zkušenosti dobré, takže půjdeme do Electroluxu, o jiných značkách jsem ani neuvažovala , jen myčku jsem chtěla Aeg (protože tu už jsme měli v předchozím bydlení spokojenost, byl to držák a teď jsem v přechodém bydlení půl roku bez myčky a je to hrůza, takže za myčku si ráda připlatím ) a digestoř bude Cata . Navíc chceme monoklimatickou vestavnou lednici a ta od Aeg je minimálně o 10 tisíc dražší a ještě má horší parametry než ta od Electroluxu =-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg @sabcav Já srovnávala mezi sebou téměř identické varné desky a myčky a opravdu nám vychází AEG levněji, pokud jde o trouby designově se mi líbí ten Electrolux, ty vychází lépe. Zde bych za stejné peníze mohla mít troubu kombinovanou i s parním vařením, ale nevím zda bych to využila. Už fakt nevím, jak se rozhodnout :-( Odsavač bude Best, to vím jistě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem chtěla elektrolux leč stolář mě přesvědčil o uplně jiných značkách,jako je třeba beko,mora,atd tak zatím nevím jediný co vím je odsavač a ten bude cata
Odpovědět
Profilova fotka
@sabcav prosím tě, jakou monoklimatickou lednici máš vybranou?? Díky za tip!
Odpovědět
Profilova fotka
@catt82 vybrali jsme tuhle: http://www.alza.cz/electrolux-ern-321... , má dobré parametry a dá se koupit už i kolem 12 tisíc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veef Ahoj, prosim tě Electrolux a AEG je jedna firma ..obecně se bere že AEG je vyšší řada, ale některé - třeba trouby se liší pouze designem a cena je stejná :-) když mi do IP napišeš třeba typy tak tě můžu poradit co vybrat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?