Spotřebiče Amica. Máte zkušenost?

Máte někdo zkušenosti s touhle značkou?? Parametry má dost dobrý a navíc jsem našla na jejich stránkách, že teď nabízejí prodlouženou záruku na 48 měsíců, tak o ní uvažuju...
Odpovědět
kacenka2004- už jsem tady psal,že jsou z polska,ale menežment a majitel je německý.Ale když jsem je dával do kuchyní tak jsem neměl problém. :-D
Odpovědět
protože škrtáme výdaje, víš a ať hledám jak hledám, tyhle spotřebiče mají srovnatelné parametry s Bosch, Whirpool atd. a jsou třeba o 3 nebo 4 tisíce levnější. Plus teď ta záruka...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky máte někdo indukci AMICA? jak jste spokojení? píská taky jako electrolux? díky
Odpovědět
Profilova fotka
Máme od Amici myčku, troubu a induci a zatím maximální spokojenost :-) Elis deska lehce píská ale jenom někdy když je špinavá, ale stačí lehce pohnout hrncem a je klid :-)
Odpovědět
Brácha měl a vracel - šíleně hlučná, takže dost velká nespokojenost.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahojky, taky se pridam. Zmenilo se neco u kvality spotrebicu od firmy Amica? Koukala jsem na digestor, vypadala docela dobre i cena by se dala, ale nevim, jestli do toho mam jit, ci ne???
Odpovědět
Profilova fotka
@kaacka máme 3 roky digestoř, myčku,indukci a spokojenost.Jen lednice této značky byla blbá,vraceli jsme ji po pár měsících, prý u této značky všeobecný konstrukční problém a ne vada konkrétního kusu říkal opravář.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka2004 já jsem měla 5 let troubu + sklokeramickou desku, a byla jsem max. spokojená.
Odpovědět
Máme už 5 let amicu, digestoř, troubu, kryt mikrovlnky, a varnou desku a pořád jak nové, funkční a to digesroř jede v podstatě denně. Tehdy jak jsem vybírala jsem to vybírala podle digestoře, chtěla jsem výkonný a tichý. A amica dopadla v testech moc dobře. :-)
Odpovědět
@kacka.l @klara_cako @gigi2 premyslim prave o kominove digestori jaka je na obrazku, nemate nekdo zkusennost? :-)
Odpovědět
Tak to nevím, mě se moc líbily, ale před těmi 6 lety byly šíleně drahé. Já myslím, že jako amica budou dobré, určitě lepší než indesit a podobné. Amica má parametry hodně podobné bosh a takovým těm lepším a za nižší cenu. V německu je hodně oblíbená..teda prý... .-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Už nikdy ani jeden jediný přístroj od značky Amica. Nechal jsem se ukecat, že jsou stejně kvalitní jako BOSCH, Siemens, ale levnější ... bla bla bla, jak se říká u nás. Koupil jsem vestavěnou troubu, indukci, digestoř a vystavěnou myčku ... vybral jsem ty dražší spotřebiče, které měli být perfektní, alespoň podle prodávajícího. 1) Troubu (12 tisíc) už jsem reklamoval 3 x - servisák mi řekl, že takový šunt ještě neviděl - nakonec ji vyměnili, tak uvidíme ... 2) myčce (10 tisíc) praskly obě pružiny na dvířkách, takže taky reklamace 3) indukce (17 tisíc) má problémy se startem, ale servisák tvrdí, že funguje jak má ... jak je zvykem, když přijde on, tak běží 4) digestoř ... ta jediná prozatím běží --- až na to, že na panelu stále bliká vyměna filtrů ... a my žádné nemáme. Takže já měl opravdu smůlu na tuto značku. :-S
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@dalu78 já měla přesně takhle smůlu na Electrolux.Ze 4 spotřebičů této značky se 3 buď nějakým způsobem vysypaly,pračka více neprala než prala, trouba pekla nerovnoměrně,po myčce jsem musela každou druhou věc přemývat.Takže od té doby mi nic od Electroluxu nesmí přes práh.
Odpovědět
Máme už 5 let set od Amica vestavná trouba, sklokeram.deska, digestoř a myčka. Vše funguje a nikdy nebyl problém. Reklamovali jsme pouze digestoř, kde nám 2x odešel vypínač na světlo. Přijel vždy servisák a opravil. Vadný kus se najde myslím u každé značky. Já můžu Amicu doporučit :-)
Odpovědět
Jak jsem psal, já měl smůlu na tuto značku a dnes, když se již zajímám i o to, kde se to vyrábí a kdo to vyrábí, tak vím, že když je někde uvedeno MADE in Poland, tak se odcházím ... :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
O spotřebičích zn. Amica jsme taky uvažovali... Přítel to hledal na německém "D Testu" a vyšly docela dobře. Prý to v Polsku vyrábí Bosch. :-) Pak jsem ještě přemýšlela o značce BEKO... tu někdo máte?
Odpovědět
My máme pračku od amici, kupovali jsme jí za 6000 před 4,5roky. V prodejnách nás odrazovali že pračka musí být aspon za 10 000 aby za něco stála ale my se nedali. Pračka pere tak 3x týdně a zatím ani jedna závada.
Odpovědět
My máme teď v podnájmu dvouplotynkovou sklokeramiku od Amica a kvůli ní mě vaření docela nebaví.. Hodně špatně reaguje ta ovládací část na prst. Dotyk absolutně nestačí a člověk na to musí pořádně tlačit, aby to aspon obcas poslechlo. Je to první zkušenost se sklokeramikou, ale stejně tuším, že tohle není ok. Teď vybíráme všechny spotřebiče do nového bytu a této značce se zatím vyhýbám. Snad jen digestor bych možná riskla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@gigi2 Ahoj, prosím, mohla bys mi napsat, jaký typ lednice od značky Amica jsi měla? Mně teď po jednom měsíci přestala fungovat. Já mám tuhle (Amica FK 261.3 X AA). Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@kure90 typ uz nevim,je to uz dlouho
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?