Spotřebiče Amica

Profilova fotka
Rozhodujeme se o spotřebičích do kuchyně - trouba, vestavná mikrovlnka, indukční deska, digestoř. Narazila jsem na polskou značku Amica, zaujaly mě tam některé spotřebiče a pak jsem zjistila, že na svých hlavních stránkách (PL) mají širší sortiment, než který je k dostání v ČR a jsou tam zajímavé věci. A samozřejmě za lepší ceny. Napadlo mě nakoupit přímo z Polska s dovozem do ČR. Servis je v ČR zastoupený a funguje prý dobře. Máte nějakou vlastní zkušenost s těmito spotřebiči. Osobně mám totiž pocit, že žádná značka už nevydrží 20 let jako dříve, tak nevím, jestli platit vysokou cenu za známější značku.
Odpovědět
Já bych se toho nebál. Je to ekonomická cesta pořízení nových spotřebičů a jak říkáte, nic dnes nevydrží 10, 20let.. Bohužel ani renomované značky o 100 000 Kč dražší. Jen pozor při nákupu z Polska, na uplatnění záruky v ČR. U modelů, které nejsou určeny pro náš trh by to mohl být problém.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Zdravím, mam indukci od Amici a chci se zeptat, zda je to normální, že při nízkém stupni ohřevu sepíná a spíná. A nebo to mám řešit reklamaci. Mám indukci poprvé a tak nevím zda je to běžně normální. Díky za info.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?