Spotřebiče do kuchyně, jakou značku?

Profilova fotka
Chtěla bych poradit se spotřebičema do kuchyně.. jakou značku? Tak nějak vůbec nevím.. chtěla bych vestavěnou troubu, mikrovlnku, myčku no a plus lednice. Volíte spotřebiče stejné značky? Jaké máte zkušenosti s indukční varnou deskou? Děkujii:)
Odpovědět
@monasdo My máme všchno od značky Brand a velká spokojednost, kupovali jsme v kammenném elektru a měli jsme větší slevu než byla na netu. Stačí trochu smlouvat :-) indukce je výborná věc ale musela jsem vyházet půlku nádobí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monasdo taky teď vybírám :-) ... zatím to vypadá na kombinaci siemens, aeg, liebherr a odsavac best ........a s indukcí mám zkušenost naprosto skvělou - už bych nic jiného nechtěla - sice je pravda, že na to musí být speciální nádobí - taky jsem kdysi pár hrnců musela vyměnit - ale určitě to za to stojí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám pravě montují indukci troubu a mikrovlnku Brandt, lednici mame liebherr a myčku bosch, odsavač franke (ten jen kvuli moznosti koupit ho velmi levne jinak bych vybirala asi Faber) indukci uz mam taky zkusenosti a uz bych obyč sklokeramiku nechtela, hrnce jsem mela znicene stejne bych kupovala nove takze jsem se jen musela porozhlidnout aby nove na indukci pasovaly. Na začátku jsem chtěla mit vse od jedne značky, ale jak jsem si pak studovala co vlastně chci nikdy jsem celou kolekci od jedne znacky nedobrala.
Odpovědět
Profilova fotka
@monasdo my se rozhodujeme o sadách od značek Mora nebo Concept :-) jen ledničku zatím nevíme vůbec.
Odpovědět
Profilova fotka
já asi vše od jednoho mít nebudu, zatím vedou značky bosch, electrolux, gorenje a beko.
Odpovědět
Profilova fotka
Nam se to nejak seslo vsecko Bosch, ale neplanovali sme to. Jen digestor Maan.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,u nás to bylo podobně, původně jsme chtěli taky jednu značku,ale asi se to tak úplně nedá, jedna dělá lépe to a druhá zas něco jiného, takže nakonec je z toho kombinace gorenje (trouba + mikrovlnka), mora (indukce a odsavač) a bosch myčka...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?