Spotřebiče Hotpoint Ariston, máte někdo?

Profilova fotka
Máte někdo? jak jste spokojený? Mám od nich vybranou varnou desku, troubu, myčku i digestoř.. Akorát nikoho neznám kdo je má.. Děkuju za vaše postřehy a zkušenosti.
Odpovědět
My je máme (myčka, deska, trouba, lednice - některé ještě straší označení Ariston) už skoro 4 roky a jsme spoojení, nikdy se zatím nevyskytl nějaký problém. Vybrali jsme je jako doporučení kuch. studia a řekla bych, že jsou takový zlatý střed mezi spotřebiči. A pro můj výběr hrála roli i barva podsvícení displejů - oranžová a já mám oranžovou kuchyň, tak se mi to pěkně doplňuje. :-D
Odpovědět
Taky jsem je měla na bytě ( plyn. desku, troubu, odsavač, pračku) a moje mamka taky. Max. spokojenost. Nikdy žádná porucha.
Odpovědět
My máme lednici 5 let a super, žádný problém, do RD budeme kupovat vše od Aristonu (Indesitu): myčku, sporák, troubu, vinotéku a digestoř. Chtěli jsme to jako set, ale přímo z Indesitu jsou fakt nepříjemný, takže to poptáme na poptávkách a uvidíme :-D :-D
Odpovědět
Před 10. Lety jsme v bazaru koupili opotřebovanou kuchyňskou linku s vestavěnou troubou Ariston. Stále dobře peče. Tipuju že bude stará nejméně 15 let.
Odpovědět
mám pračku a lednici NO frost a za mě taky za 1
Odpovědět
Těší mě, že tu čtu samou chválu. Chceme kupovat pračku se sušičkou od této značky. Moc se nám líbí! Máte někdo zkušenost?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Chtěla bych aktualizovat otázku. Často tu vídám ve fotoalbech spotřebiče této značky. Designové vypadají moc hezky. Najdou se nějaké novější recenze? Jste s nimi spokojení? Díky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?