Spotřebiče Mora, jaký máte názor na tuto značku?

Dobrý den, Jaký máte prosím názor na tuto značku, nebo máte sní nějaké zkušenosti??Děkuji moc za pomoc!
Odpovědět
Profilova fotka
Mamka má Moru už přes 10 let a je spokojená, my v nynějším nájmu máme sklokeramiku, troubu a odsavač od Mory a taky s tím nemám problém, jen osobně bojuju s dotykovým ovládáním, protože nesnáším i dotykové telefony. Ale právě kupujeme byt a předchozí majitel tam neměl troubu a sklokeramiku měl jen 2 plotýnky, takže potřebuju 4 plotýnky a troubu a vybírám právě od Mory :-)
Odpovědět
My budem mít asi téměř vše od Mory, máme tam příbuznýho,slevičky a reference od něj neb má taky jen Moru:-) Zatim jsme přítelovo mami a babi kupovali Mora sporáky, my si koupili plynovou desku na černym skle, no a přijde trouba,MW a odsavač...(zatim nemáme kuchyň hotovou:) aspoň trouba bude od Mory, s MW nevim zatim nevim jestli vestavná či ne a digestoř taky uvidim jestli pudem do vestavěný nebo klasický roury.
Odpovědět
Moje mamka a babi maji leta trouby od Mory a naprostá spokojenost, já mam od r. 2005 taky Moru (trouba, sporák) a taky bez problémů :-).....do baráku jsme taky kupovali Moru a jen myčku Bosch :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme od Mory troubu, sklokeramiku a odsavač od r. 2007 a naprostá spokojenost, žádná reklamace, nic ;-) Např mikrovlnka electrolux byla v opravně hned po záruce ]-(
Odpovědět
Moru jsem kdysi měla a byla bez problémů (sporák).
Odpovědět
Profilova fotka
Vždycky jsem měla sporák Mora. Vloni jsme dělali novou kuchyň a od Mory máme jen digestoř a horkovzdušnou troubu. vše OK. Mikrovlnka od Mory se bohužel k té jejich troubě nehodila vzhledově a varnou desku jsem chtěla tu 5-ti místnou. Na myčky nemá Mora moc dobré recenze, takže myčku jsme od nich nebrali. Ale co se týče pečení, tak si Moru nemohu vynachválit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?