Spotřebiče Mora, jste spokojeni?

Dobrý den, má někdo zkušenost s těmito spotřebiči? mora ot 631 x (digestoř), mora vds 631 c (varná deska) mora vt 5386x (trouba)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 2 roky varnou desku (indukci) a troubu, čísla přesně nevím. S deskou jsem spokojená, ale trouba nic moc. Když peču víc zeleniny najednou nebo třeba zmražené hranolky, tak se tam hodně sráží pára a teče po dvířkách dolů na šuplíky pod troubou, dokonce až na podlahu. Troubu mám zhruba v úrovni pasu. Dokonce jsem volala servisáka, zda tam nechybí nějaké těsnění, ale prý je to OK. Zbytečně moc funkcí, které nevyužiju. Peče normálně.
Odpovědět
@jkur Četl jsem různé diskuze, když jsme vybírali spotřebiče, a tam se většinou objevovaly názory, že na vaření a pečení (varná deska, trouba) je Mora dobrá, ostatní (digestoř, mikrovlnka, myčka) horší :). Ale to jsem jen četl.
Odpovědět
ahoj naše mamka má moru troubu a můžu říct, že už nikdy více, má jí asi rok. takže to není nějaký starý model. peče dobře, to se jí musí nechat, ale v návodu mají že pokud chceš ušetřit energii tak máš troubu vypnout a nechat tam 10 minut jídlo dojít, ha ha ha. protože jakmile vypneš troubu a necháš v ní jídlo, tak se z ní začne valit pára jak o život a celý displej je mokrý, kape z toho, takže fakt skvělý, takže pokud máme i hotový jídlo a potřebujeme ho tam chvíli nechat než třeba přijdou chlapi na oběd tak to ani náhodou, musíme ho bud vydělat nebo otevřít troubu, takže stejně to zchládne. takže do trouby od mory by jsme nešli. typ trouby vt-536mx
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?