Spotřebiče značky Beko, máte zkušenost?

Profilova fotka
Budeme nakupovat spotřebiče do nové kuchyně. Máte někdo zkušenosti s myčkou,lednicí,odsavečem atd.. od této značky? Předem Děkuji za Vaše názory. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevím jestli pomůžu :-) máme mrazák, velký, šuplíkový, za super cenu a 5 let záruku ( dávají standardně na vše ) .... šla bych do něj znova. značky Beko bych se nebála
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Mám myčku BEKO a nemůžu si na nic stěžovat.. občas je jen mokřejší nádobí, ale záleží na mycím programu. Značka mi byla doporučena od více lidí, taky jsem nevěděla. Přímo tuhle .. http://www.okay.cz/beko-dfn-6838/#utm... Známá má lednici a neslyšela jsem o ní nikdy stížnost.
Odpovědět
@ppfd Taky máme lednici a v pohodě ikdyž jede teprve jen pul roku ale mame troubu od whirpoolu a už jde na reklamaci.
Odpovědět
Trochu mimo, ale tchýně má pračku a maximální spokojenost. Až u nás přijde na řadu kuchyně, tak se této značky určitě bát nebudeme. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Už mám druhou pračku Beko, první vydržela cca 10 let bez jediného zádrhelu. Takže si klidně koupím i další Beko ;-)
Odpovědět
My meli pracku. Po roce zacala tect,nekolikrat jsme ji reklamovali a nakonec doslo na vraceni penez 2 dny pred koncem zaruky. Nastesti! Ze zacatku jsem byla spokojena,ale ted js rada,ze jsme se ji zbavili a poridili elektrolux. Je mozne,ze jsme narazili jen na spatny kus,ale kdyz jsem vybirala dalsi spotrebice,tak teto značce jsem se radsi vyhybala
Odpovědět
To by chtělo se zeptat nějakého opraváře, jestli Beko často opravuje. Naši měli pračku Indesit a opravář jim už do telefonu řekl, že ty pračky se často kazí. Jinak známí mají od Beka všechno a jsou nadmíru spokojení.
Odpovědět
mám známou v prodejně elektro a probírali jsme spolu značku Beko, když rodiče rekonstruovali kuchyň. Beko je hojně prodávané a dle mé známé na ně nejsou prakticky žádné stížnosti. Takže otec koupil plynovou desku i troubu, má to asi rok a zatím spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec máme všechny výrobky od Bosche,kromě tedy myčky a lednice tam vyhrála WHI. Ale děkuji vám za komenty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?