Má někdo prosím troubu 47L?

Má někdo prosím troubu 47l? Již jsem předběžně objednala 71l, ale říkám si, že by možná menší stačila. Stejně při pečení používám pouze jeden plech nebo pekáč... Chtěla bych Siemens v bílé barvě, bohužel na ni nemůžu pořád nikde narazit. Jde mi o troubu, která bude vyloženě jen pečící, žádné mikrovlny ani pára. Našla jsem pouze v černé barvě typ CB 635GBS1 Děkuji za jakýkoli odkaz a odpovědi se spokojeností s velikostí :)
Odpovědět
my máme malou troubu a mám zkušenost i s velkou, na všechno nám stačí ta malá,ale co je skvělé u té velké je na podzim pečení zeleniny nebo brambor na plátky, na více plechách najednou, ta zelenina když je na jednom moc namačkaná, tak se začně dusit a není křupavá, když jí tedy dám řídce, tak musím péct několikrát,aby se najedli všichni, takhle dám tři plechy najednou a je to super,ale to je jediné pečení,kdy mi ta velká chybí.možná kdo peče cukroví tak ocení tu velkou.ted vybíráme novou troubu a zvolím asi trochu větší než máme
Odpovědět
Profilova fotka
Mám kompaktní troubu a v pohode v ni upecu pro 10lidi ... pokud casto nepeces ve vice urovni (treba dorty) tak to staci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?