Stěrka vs. sklo do kuchyně?

Chtěl bych slyšet názory na stěrku v kuchyni nebo na sklo.Máme hotovou kuchyň a teď přemýšlíme jestli dát za linku stěrku nebo sklo.Rozdíl bude asi v ceně, ale spíš mě zajímá rozdíl v údržbě a praktičnosti. ;-)
Odpovědět
Nevím jestli je to ještě aktuální, ale my jsme před rokem řešili to samé. Zvítězila betonová stěrka, která se opakuje v interiéru. Počítali jsme, že zkusíme stěrku, a když to bude dělat neplechu, tak si na to ještě dáme průhledné sklo. Po ročním každodenním vaření můžu říct, že jsme si nemohli zvolit lépe.
Odpovědět
Tak my se nakonec rozhodly pro sklo.Vzhledem k tomu že budeme mít indukci tak nebudem dávat tvrzené a cena vychází plus mínus stejně.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě zvazuji voděodolnou barvu. Vyzkousime nejprve na WC :-) jinak obojí se mi libi, obojí má své + a -
Odpovědět
Profilova fotka
@jo5 Můžu se zeptat, jakou stěrku máte? Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk ahoj, můžu se zeptat, jestli máte v kuchyni tu voděodolnou barvu? My jí dáváme určitě do koupelny a do kuchyně zvažujeme, děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@rulexnone ahoj, ještě ne :-| do fáze malování ještě daleko ;-)
Odpovědět
@jo5 Také by mě zajímalo, jakou stěrku máte. Chtěla bych ji do kuchyně, ale pořád se trochu bojím údržby. Děkuji!
Odpovědět
Máme pohledový beton, jak se jmenuje přesně nevím, už je to více jak rok, když to napíšete do googlu nalezne Vám toho dost. Varnou desku máme v pultu, tak to nemohu říct, zda tomu vadí olej atd. Ale máme ji za dřezem a musím říct, že i když jsem se bála, tak po ročním používání vypadá pořád skvěle. Chystáme se stavět nový dům a půjdeme do stěrky znova! Jak v kuchyni, tak v koupelnách. Nám se tento studený vzhled líbí:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?