Máte někdo tyto stojany na nože?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s těmito stojany na nože? Ten červený panáček se mi líbí jako dárek pro bráchu k vánocům, a sháním i pro sebe... Ale ten panáček by mi asi nestačil, to je asi jen na menší nože... A do toho štětinového, kolik se vám vleze nožů? A ten magnet, udrží v pohodě i těžké nože či nůžky?
Odpovědět
Máme hranatý ve stylu toho druhého obrázku. Jsme spokojeni. Stabilní a vejde se dost nožů.
Odpovědět
Mám ten kulatý štětinový. Dám tam klidně 5 velikých nožů a cca 4 malé. Místa je tam dost! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Magnetické jsme koupili rodičům k vánocům a magnet je dost silný. Jen je dřevěný. Rodiče nemají moc místa na lince tak máme v plánu dát stojánek s panty pryč a nějak to přidělat na zeď.
Odpovědět
Profilova fotka
díky za inspirace na vanoce:-)tohle je super napad a nevím, proc me to nenapadlo driv
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za info, já taky původně chtěla ten magnetický proužek na zeď, ale asi budu mít na zdi Lacobel, tak to do toho vrtat nechci, tak to nakonec vyřeším stojánkem... jen seještě rozhodnout kterým :-D
Odpovědět
@hanullice Aby se nože netupily, je lepší, když jsou ve stojanu uložené naplocho a ne na ostří. Případně je můžeš dávat ostřím vzhůru. Mafnet je dobrej, vejde se na něj hodně nožů a jsou krásně po ruce, ale vždycky mě mrazilo při představě, že sahám pro nůž, on mi vyklouzne a ufikne prst. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanullice Já mám ten štětinový a jsem s ním víc než spokojená.. Mám už druhý (měnila jsem při výměně kuchyně aby mi víc ladil k lince, k obkladům) a přijde mi fakt nejlepší... kdysi jsem měla dřevěný s otvory pro nože a nesnášela jsem to "trefování".. tady u těch štětinek to fiknu tam kde je zrovna místo a super!!! sice prkotina ale to že to tam můžu dávat pomalu poslepu mi tak víc vyhovuje.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mam uz asi 2 roky stetinovy bambusovy a nemuzu si ho vynachvalit. Vejde se tam hodne nozu, ted momentalne jich tam mam treba 10 a jedny nuzky.
Odpovědět
Profilova fotka
@sammaelka a můžu se zeptat jaký typ máš? ten kulatý s průměrem 11cm?
Odpovědět
Profilova fotka
@hanullice mam hranaty, vypada takhle : (nevim jestli je to presne on, dostala jsem ho k vanocum) http://www.domacipotreby.cz/foto-kata...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
tyhle stojany jsou vhodné pro všechny nože?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Měli jsme ale moc se mi to nehodilo ke kuchyňské lince, takže jsme se toho zbavili. Ten červený panáček se mi nelíbí ale pro chlapa dobrý nápad ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@peroli @sammaelka můžu se zeptat, jestli se ty štětiny dají nějak čistit? Naši ho mají a po čase začaly ty nože nějak "nevonět", zřejmě je tam mamka dávala ještě vlhké a udělalo to nějakou neplechu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?