Strukturovaná pracovní deska, jaka jé údržba?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte zkušenosti s hrubou pracovní deskou. Chtěli bychom si objednat ve Scontu imitaci dřeva, ale deska je hrubá, jsou na ní malé rýhy a já se bojím, aby nebyla náročná na údržbu, aby se v nich neusazovala špína a já jí nemusela místo utření drbat kartáčkem. Děkuji za případné odpovědi.
Odpovědět
Jsme v pronájmu než se nastěhujeme do nového a zde hrubá pracovní deska na lince je a velmi se těším až se jí zbavím. Toto je moje velké poučení do nového bytu, že desku jen hladkou. Setřeš ji, pořád je vlhká, drží se v ní voda, musím ji sušit utěrkou, u dřezu se drží špína, dřu to cifem. Hrubou už opravdu nikdy.
Odpovědět
@majkee. Děkuji za reakci...tak toho jsem se právě obávala a asi ne zbytečně...
Odpovědět
máme desku od egger - valentino hlinité a není hladká, je hrubá - struktura a sem spokojená - ono asi záleží na tom, jak moc hrubá deska e - nemáme tam žádné rýhy, prostě jen hrubou strukturu a neměnila bych - je skvělá ;-)
Odpovědět
@jenies aha, takže asi záleží na typu hrubosti desky...budeme mít ze sconta imitaci dřeva, linka není strukturou hrubá, spíš na ní jsou takové drážky, jako bývá na linu, nebo na vinylu...
Odpovědět
@multina Na té mé nejsou drážky. Spíše jsou v ní prohlubně, asi jako hrubé betonové dlaždice...
Odpovědět
@multina já naši desku viděla u kamarádky na živo, než jsme ji vybrali a byla to láska na první pohled, prohlédla jsem ji, " ošahala" a zamilovala. Doporučuji, aby sis vybranou desku opravdu ohmatala, případně se prodavače zeptala, jakou s tím mají zkušenost.- Myslím, že určitě odhadneš, jestli se bude udržovat dobře nebo ne.Ale myslím, že pokud to nejsou rýhy jak po bagru, dá se udržovat houbičkou. Uvidíš, držím palce při výběru :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?