Šuplík v kuchyni šířka 35 cm - ano či ne?

Všechny zdravím a moc prosím o radu. V kuchyni mi vychází dvě spodní skříňky široké 35cm. Asi bych, pokud by byly skříňky širší, hlasovala pro šuplíky. Ale díky těm pouhým 35cm si nejsem jistá. Poradíte mi prosím, co si o tom myslíte, případně napíšete své praktické zkušenosti? Dekuji!!!
Odpovědět
Profilova fotka
35 cm je na klasicé šuplíky fakt dost málo a taky bacha na úchytky, některé se dělají jen v určitých rozměrech. Ale to místo se určitě dá efektivně využít, třeba Blum dělá výsuvy úzké 30 cm (s těmi zbylými 5cm už si kuchyňář poradí nějakým výkrytem). Měla jsem jeden takový výsuv v bývalé kuchyni, zvenku to byla jen jedna dvířka, ale uvnitř byly ještě dva další skryté šuplíky, podobně jako na fotce. A vešlo se tam toho dost.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ve stare kuchyni jsem mela vysuv na lahve š.300mm a byl vybornej mela jsem tak oleje, a tak
Odpovědět
@moncia @verunky Moc diky! To vypadá dobře! Tohle bych si tam dokázala představit. Jako milovnici olivoveho oleje a balzamika to možná i lehce zaplníme. :) Kouknu na Blum a proberu s truhlarem.
Odpovědět
Profilova fotka
@houzkova Ahoj nedávno dělané výsuvy i skříňka šířka 25cm
Odpovědět
@suchos Tak to vypada moc fajn! Velky dik za foto! A evidentne je nasich 35cm az az :-D A jak jste spokojeni s uchytkami? Chtela jsem chvili bez uchytek, ale nakonec asi uchytky budou a jen se bojim, jestli nebudou zavazet. Netlucete se o ně, kdyz jsou hranate? A mate to moc hezke!
Odpovědět
Tchyně má v kuchyni 15 cm výsuv. Je široký tak akorát na flašku oleje.
Odpovědět
@llama Hmmm, tak to je též dobré vedet. Diky!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?