Talíře - kde koupit?

Profilova fotka
Ahoj, mohu se zeptat, kde jste kupovali talíře? Máte nějakého osvědčeného výrobce? Teď máme keramické z Ikea a po pár letech je glazura poničená, jsou vidět takové světlounce šedé trhlinky. Navíc se nám občas stává, že po ohřátí v mikrovlnné troubě je více horký talíř než jídlo. Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@matea067 tak ohřátý talíř víc než jídlo je záležitost mikrovlnky, ne talíře :-D To je fyzika! Jinak talíře chce okouknout, koukat na materiál, nekupovat nějaké no name z Číny. Máme talíře Ess-klasse z e-porcelanu a spokojenost. https://www.eporcelan.cz/porcelanove-...
Odpovědět
Ptal jsem se manželky, kde kupovala naše talíře a odkázala mě na UTC, máme tady tuhle sadu http://www.utc.cz/cs/jidelni-set-embr... ale mají i spoustu jiných barevných kombinací a tvarů, co tak koukám http://www.utc.cz/cs/stolovani-servir.... Prý je máme už xlet a bez problémů, vhodné i do myčky a tak. Jako chlap se v tom ale moc nevyznám, to manželka by o tom mohla psát dlouhé litanie. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ales_hracek Děkujeme, podíváme se co vše prodávají. Máte hezké talíře :-) Škoda že jsou béžové, sháníme bílé.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
já kupovala naposledy dezertní v Pepcu :-D a dobrý zatím
Odpovědět
Máme staré Thun po prarodičích a jsou stále krásnější. Takže bych se nebála investovat do nových od této značky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@lendy1 jen si dovolím nesouhlasit, možná má paní kameninu. Ta absorbuje. Měli jsme kameninové talíře a talíř horký, jídlo ne. S porcelánem se nám to v mikrovlnce nestávalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to skoro 4 roky staré téma, to asi nemá smysl již reagovat... Ale když už, tak taky zareaguji - my jsme koupili kompletní porcelán od Thun a je to krásné a opravdu kvalitní.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?