Technistone nebo přírodní kámen - jaké máte zkušenosti a cena?

Profilova fotka
Prosím o radu. Chceme pracovní desku na kuchyňskou linku ve vel. 560cm x 60cm. Výška 2 cm. S otvorem na dřez a varnou desku. V jaké cenové hladině se pohybuje technistone a přírodní opracovaný kámen? (žula, mramor) všude se píše cena za metr, ale jaká je realita včetně montáže a zpracování. Jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
@endlessblue Koukni ke mne do alba pro predstavu kuchyne. Tady cenova nabidka na tu kuchyni. Nakonec se vsim 110 tis. za desku. Tloustka 2 cm toho sameho by nas vysla na 80 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@makymj Děkuju moc. Máte to krásné!!!! 🤗 Ta cenová nabídka je od kuchyňského studia, nebo přímo z Technistone?
Odpovědět
@endlessblue Moc dekuji. :-) My uz ho mame v kuchyni, nemame ho pres kuchynske studio, ale pres kamenictvi, ktere nam doporucili nasi truhlari. Studia jsou drazsi.
Odpovědět
Profilova fotka
@makymj se jenom blbe zeptam to je 110t jen za tu desku? :-)
Odpovědět
@geodett Ano. Jen deska z technistone. Zakryju si s ni pak hrob myslim a do vyrezu na drez mi nasadi kytky 😂
Odpovědět
@geodett Jej, 110, tak vlastne, abych nekecala, byl k tomu i drez granitovy, co jsem vybrala.
Odpovědět
Profilova fotka
@makymj no vida a ja si rikal ze mam drahou kuchyn kdyz je cela za 110t :-D (bez spotrebicu)
Odpovědět
@geodett My se dostali se servodrive a magic cornerem a dalsimi temito vecmi + spotrebice a deska na 5nasobek :-D Jako stavba domu mi otevrela oci o cenach 😀
Odpovědět
Profilova fotka
@makymj bych se v ty kuchyni bal neco delat, jinak cena domu to je kapitola sama pro sebe, ostatne draz to jde udelat vzdy :-D dulezity ze na to je :-)
Odpovědět
@geodett Jasny. Utracet umime vsichni, umeni je dokazat usetrit a pritom neubrat na kvalite. Taky se snazime vyuzivat schopnosti pratel a rodiny, nekde to jde, jinde ne a musi se platit. Prace je nejdrazsi ne material. Ta dokoncovaci faze domu je dost stresujici, hlavne financne. Zase stavime jen jednou, tak at je to podle nasich snu :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@makymj mohu se prosím zeptat na odkaz který jste vybrala dřez a jak jste spokojena s bílou deskou a umyvadlem na údržbu? Děkuju moc
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@luciifer Dobrý den, nakonec máme bílý technistone pracovní desku a nerezový dřez. Vše naprosto bez problémů. Dávám si pozor na červené víno, aby nebyly na desce skrvrny. Máme rok... a zatím bez chybičky.
Odpovědět
a od koho jste prosím realizovali technistone desku mohu poprosit o kontakt do IP a pokud je možné jaký máte rozměr a na kolik vás vyšel?
Odpovědět
@endlessblue a od koho jste prosím realizovali technistone desku mohu poprosit o kontakt do IP a pokud je možné jaký máte rozměr a na kolik vás vyšel?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?