Tip-on šuplíky - jste spokojený?

Zadávám kuchyni do výroby,truhlář mě trochu zrazuje od zamýšlených tip-onů u šuplat /u spodních řad,vrchní budou mít úchyt/.Prosím ty,kdo je má,o praktické zhodnocení.Díky
Odpovědět
Mela jsem je take zadane, nakonec jsme to zrusili a mame narazeci listy dole a nahore pak tip-on servodrive. Tip-on mame na veskerem nabytku v dome krome detskeho pokoje a nedovedu si ho uz moc predstavit na spodnich tezkych skrinkach, takze jsem moc rada, ze jsme ho zrusili.
Odpovědět
@veracity tip-on máme na všech šuplatech na kuchyňkém ostrůvku, kde máme i nádobí a vše naprosto v pohodě. Tip-on máme i na spodním šupleti pod dřezem, kde máme tříděné odpadkové koše. Podle mě je to super vychytávka, když něco nesu na vyhození a mám plné nebo špinavé ruce. Jen nohou strčím, šuple se otevře, pak ho nohou zase zavřu.
Odpovědět
Na koš bude servodrive-spíše jsem to pochopila,že někteří zákazníci pak řešili "nechtěné" otevírání při práci v kuchyni,při opření.Nemám to u koho vyzkoušet..
Odpovědět
@veracity Tohle mi rikala i kamaradka treba v koupelne, ze pri cisteni zubu otevira tiponem skrinku pod umyvadlem. To jsme zkouseli a nikdy se nam to nestalo. I ten tipon jde seridit. Takze tohohle bych se nebala. Mne slo jen o ty tezke supliky, ze mi je prijemnejsi ten suplik tahnout za neco. Servodrive nahore mame celkem dost citlivy, tam staci opravdu jen tuknout a otevira se.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?