Trouba - co nejvíc používáte za funkce? Stačí 60l?

Profilova fotka
vaříte atd., zajímalo by mě, co nejvíc používáte za funkce??...jak často třeba gril, samostatně horní ohřev, teplotní sondu atd.? Stačí velikost 60l? Používáte předvolby?...jsem ve výběru a s tímto mi manža moc nepomůže a ani ti s vykopávkovými troubami co mají všichni v okolí:)..dííky
Odpovědět
Nejvíc používám horkovzduch. Peču třeba dva plechy (housky, dalamánky, sladké řezy atd.) a k tomu v kastrolu maso či nějaký zapékaný oběd - je to bez problémů, pachy se vzájemně nesmísí. Občas použiji gril, většinou dohromady s horkovzduchem nebo spodním pečením, občas spodní a vrchní pečení dohromady. Do trouby se mi vejdou čtyři plechy - třeba při pečení cukroví je to moc dobré.
Odpovědět
Profilova fotka
@tanaz díky a co máš prosím za značku trouby?
Odpovědět
@nylo souhlasím se vším, co napsala Tanaz. To (nám) bohatě stačí. Ani ten gril jsme ještě ale nevyzkoušeli 8-) Jen bych doplnila, že výborná věc jsou teleskop. výsuvy. A troubu máme Moru. Ze začátku jsem taky velmi pečlivě a bedlivě prozkoumávala, co která trouba má a nemá a nakonec se ty funkce, aspoň u nás, stejně nevyužívaj
Odpovědět
@nylo Já mám už skoro 20 let nerezový italský sporák La Germania (snad se tak jmenuje). Je 60 cm široký, se sklokeramickou deskou, samočištění trouby, minutka, hodiny, nastavení délky pečení, plynulé nastavení teploty trouby O - 250°C. Funkce, které se dají vzájemně kombinovat - horkovzduch, horní a spodní ohřev a malý a velký gril. Tenkrát stál kolem 30 000,- což bylo opravdu hodně, ale vyplatil se. Jediná závada se mi stala hned po skončení záruky - odešlo topení u horkovzduchu a muselo se vyměnit. Deska je už trochu poškrábaná, ale nijak zásadně. Vařím každý den i obědy a docela často i peču a opravdu spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Problém je v tom, že člověk neví co bude využívat, dokud v tom nezčne vařit a na lepší se rychleji zvyká...mně jde hlavně o ten horní ohřev zvlášť, to je jediná věc, u které si nejsem jistá, ale když si vezmu, že něco potřebuju zapéct na kůrku a nemám jak, tak bych ho asi zvlášť chtěla...teď je takový výběr až to děsí a o to je to těžší
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?