Trouba nad myčkou - prý nejde, poraďte prosím

Profilova fotka
Jak prosím vy co to tak máte jste dostali myčku pod troubu? Truhlář nám tvrdí že to nejde. Chceme lednici a vedle toho tu věž s troubou a myčkou a prý že trouba má užší dvířka, že myčka potřebuje širší rám a proto by byla mezi troubou a lednicí mezera. Mě se to ale nezdá, má to tak kde kdo a žádný problém.... Jak to je? Mam zkusit jiného truhláře? Mě mrzí ze tento strávil dost času nad tím ale ani nevěděl že jsou prodlužovací koncovky k myčce... Mam ho odsud na doporučení
Odpovědět
Profilova fotka
Mycka se nevestavuje do skrinky. Proto to nejde. Pokud byste na tom trvali bude potreba udelat skrin na miru ktera bude sirsi. Bude tam pak videt korpus a trouba bude muset mit nejakou distancni vlozku aby tam sedla. Navic bych rekl ze spodek trouby ve vysce 85-90 cm je moc. Spatne se ti do ni budou davat plechy a zejmena tezsi pekace pokud meris min jak 180 cm. Imho by mycka mela byt co nejblize drezu a pod troubu si dej suplik na pekace
Odpovědět
Profilova fotka
Jde všechno... nakreslim ti to blbe se to popisuje :-)
Odpovědět
My to tak mame, takze to urcite jde ;-) Po stranach korpusu trouby mame desky, ktere tvori stojky do kterych je pripevneny troubovy korpus a skrinka nad troubou. Mycka pak stoji normalne na zemi a vubec neni s linkou nad ni spojena. Korpus se na mycku totiz nikdy nedava, jen se necha mezera stejne siroka jak na korpus. Na tehle fotce je to snad trosku videt, fotka je bohuzel jeste nedodelane kuchyne, ale aspon neco :) http://www.modrastrecha.cz/blog/jita4... Jinak co se tyce vysky trouby, me prijde takto uplne idealni, ale jsem docela vysoka. K troube se nemusim vubec ohybat, coz mi naopak s horkym plechem naprosto vyhovuje :)
Odpovědět
Teta to tak má, zítra mrknu jak. Když tak fotnu.
Odpovědět
Mamka to tak taky ma. Nevim tedy presne, jak je to vyresene. Trouba se mi zda v idealni vysce, merim neco malo pres 170 cm :-).
Odpovědět
@kristyn.g @jita48 taky bych se připojil k názoru, že je to jen na šikovnosti truhláře a musí se to holt udělat extra. Trouba umístěná ve výšce je posledních pár let spíš módní výstřelek, ale každému vyhovuje jiná výška, takže za mě proč ne. Chtěl bych spíš upozornit na umístění ledničky vedle myčky, nebo také ledničky vedle trouby, což nepovažuji za šťastné řešení. V okolí trouby i myčky je během jejich provozu zvýšená teplota a to rozhodně nedělá dobře lednici, která je tak více namáhaná, musí chladit více než by bylo nutné vzhledem k běžné teplotě v místnosti a má to rozhodně vliv na spotřebu el. energie.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?