Truhlář Ostrava- doporučení, zkušenosti

Dobrý den všem, začínáme plánovat kuchyň a už jsme oslovili jednoho truhláře, ale po měsíci komunikace začínám narážet na nějaká nedorozumění. Prostě z něj začínám mít smíšený pocit. Tvrdí mi, že spoj linky (máme do U, takže spoje jsou 2) se spojují stříbrnou lištou, protože když se to slepí, tak prý to pak může začít zlobit. Nikdy jsem neviděla, že by tam měl někdo lištu, až včera jsem tu narazila na jednu starou diskusi a vypadá to děsně. Dále jsem si vysnila odpadkový koš pod dřez a protože ještě nevím jaký, tak jediné co vím, že tam chci výsuvný šuplík a až bude namontovány dřez a sifon, tak pak prostě dokoupim koš, který se tam vleze, ale on mi tvrdí, že tam dá obyčejnou otvírací skříňku, že odpadkový koš je těžký a ty pojezdy to moc zatěžuje. Ale přitom to tak vidím v každé kuchyni v každém studiu, kde jsem byla. Prosím o doporučení, kdo Vám dělal v Ostravě a okolí kuchyň a byli jste cenově i s prací spokojeni. Prosím jen doporučení na truhláře, ne na kuchyňská studia, máme být atypických rozměrů. Předem moc děkuji, samozřejmě pište klidně do soukromých zpráv.
Odpovědět
V Nové Bělé je pan Barabas, je to rodinná firma a jsou úžasní. Máme od nich nábytek pomalu do celého domu
Odpovědět
@anul11 , děkuji moc za tip. A mohla bych prosím nějaké fotky vaší kuchyně? A taky jak je na tom cenově? Děkuji moc😊
Odpovědět
Pan Kočvara z Rychvaldu nám před 3 lety dělal kuchyň, masivní desky na stůl a koupelnovou skříňku. Domluva bez problémů, 7 let záruka. Když jsem na skříňce objevila odštíplý lak, přijel a dvířka bez problému vyměnil. Používá lepené korpusy, které jsou lepší než šroubované, jakýkoliv atyp nebyl problém. Dokonce nám Ikea šatní skříň upravil tak, že je vestavná.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@Jeanettee Zdravím, jak jste tu kuchyň vyřešili? Zrovna také uvažuji, jestli vzít kuchyň z Ikei, nebo zajet do Polska nebo poptat místní truhláře
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?