Tvar kuchyně - poraďte prosím

Hezký den, ráda bych požádala o radu. Budem stavit malý domeček s ještě menší obyvákokuchyní. Chci se zeptat, zda si myslíte, že je lepší nechat rovnou linku, tak jak je v návrhu, nebo by bylo možné udělat linku do U. Ramena U by ale měla jen dva metry, mezi nimi prostor metr. Myslíte, že to má cenu nějak to vymýšlet, nebo pro ten malý prostor nechat tu linku rovnou. Díky za reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja bych ji nechala rakhle rovnou. To ucko by bylo hodbe natesno, ani okolo stolu by to nebyla zadna hitparada. Maximalne bych udelala Lko ke stene se schodistem, s tim ze soupacky do spajzu by byly do pouzdra. Umistila bych tam vysoke skrine, trouby...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nechala bych rovnou maximakne L (vysoke skrine vedle dveri do podschodí)... presne tak jak pise @lucijes (aniz bych to nejdriv cetla :-D )
Odpovědět
Moje kuchyň tvoří dvě rovnoběžky, mezi nimi 90 cm. Nedokážu si představit mít větší mezeru. Takto mi to velmi vyhovuje, vše je na dosah, žádné zbytečné kroky. Zády k varné desce mám lednici a potravinovou skříň, zády k pracovní ploše mám troubu a dřez. Naproti myčce a vedle dřezu ukládám nádobí. Stát zády k obývacímu prostoru by se mi nelíbilo. Ráda si při vaření pustím televizi, nebo komunikuju s manželem, když večer pracuje u stolu. Učko bych nedělala, ty koutové prostory budou špatně dostupné. Jsem pro dvě rovnoběžky. Mám tu naši kuchyň v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
metr místa je málo.Neotočíte se tam s nákupem. Lepší je do L. Budete míte více prostoru na otáčení a celkove na manipulaci v kuchyni. Budete mít i více místa na spotrebiče. ;-)
Odpovědět
Souhlasim, metr mista je opravdu malo. Ja planuju kuchyni do U a v kuchynskym studiu mi pani rekla, ze 120 cm mezi je tak akorat, aby to bylo prijemne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?