Úchytky, úchytky a pořád ne ty pravé - poradíte

Ahoj, prosím hledáme úchytky - něco jako je na obrázcích - ty se nám moc líbí, ale vyjdou dost draze - resp.hlavně jejich namontování cenu min. zdvojnásobuje. Snažila jsem se tedy najít obdobu, ale ne zafrézovávanou, jen na šroubky. Zatím neúspěšně. Pomůžete, máte někdo tip?! Jde mi hlavně o to, aby úchytka byla jeden kus, plně přitisklý k desce - ne jakoby "ucho" (nevím jak to popsat...). Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem vybranou úchytku od Tulipu Francesca, byl to takový podobný styl. Koukněte v Démos-trade. Bohužel mi je manžel zatrhl, špatně se mu za ně bralo :-(
Odpovědět
@lucaz Ještě je možnost zcela bezúchytkové.
Odpovědět
Co je moc drahé? Zkuste se poptat v http://www.aacom.cz/, vyrobí vám bez problému, ale nečekejte cenu 50 Kč/kus. Za zeptání nic nedáte, my si taky nechávali dělat úchytky k lince, chtěli jsme pro změnu černé a ne od Švédů, které má každý.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@lucaz chci se zeptat, sehnali jste uchytky? Chceme ty same a truhlar ma pry problem sehnat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@katherin87 Dobrý den, sháním stejné? prosím podařilo se? :-) Mooc děkuji za odpověď
Odpovědět
Taky bych se přidala s dotazem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jtfadrni Nasla jsem:https://www.demos-trade.cz/sortiment-kovani-a-doplnkovy-material-uchytky-vesaky-profily-pro-bezuchytkove-otvirani Driv je nemeli v nabidce, asi byla casta poptavka. Ale zatim jsme neobjednali, mam dilema,li nejit do klasictejsich, kvuli uchopovani:)
Odpovědět
@ookami_hime podobne meli i v IKEA, ale meli s nimi koncit, takze uz je nemaji na strankach. V Brne je ale jeste zacatkem roku meli. Jinak ta uchytkova lista na sroubky se prodava bezne - akorat si to musite sami uriznout (= staci na to mala rucni bruska z lidlu).
Odpovědět
Profilova fotka
kdyz zvolis kuchyni z Nobilie montaz te nemusi trapit a maji je v nabídce :-)
Odpovědět
Podobne úchytky, možná jsou to ty stejné vyrábi firma Hettich....úchytky Codania a nebo jeste malibu curve, ale firmu netusim. My jsme na ty Codania narazili v Siku a byly skvele, decentni a krasne se za ne chytalo. Chtela jsrm puvodne bezuchytkove, jen zafrezovane, ale asi jsem zmenila nazor. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?