Údržba kuchyně Ikea Fagerland antik, máte zkušenost?

Profilova fotka
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s údržbou této masivní kuchyně. V současnosti máme bílou lakovanou, jejíž údržba je dost obtížná, každá tečka je na ní vidět. Máme masivní dřevěnou pracovní desku, která po pár letech kolem dřezu vypadá takto strašně. Proto se bojím, že u masivní kuchyně cákance z ní nepůjdou vydrhnout nebo se poškodí mořidlo a zůstane v tom místě skvrna. Takhle strašně dopadla masivní dřevěná pracovní deska u dřezu...
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
My mame Fagerland antik cca 6let a bez problemu - cakance od jidla a otisky spinavych rukou jdou v pohode umyt (mame dvoulete dite ;-)). Zatim vse drzi a funguje jak ma, ac material, z nehoz jsou dvirka vyrobena, je oproti minule kuchyni na prurezu dost slaby, coz je znat hlavne u vetsich vysuvu.
Odpovědět
Taky mame fagerland 6 let. Ale budem se ho zbavovat. Stehujeme se do noveho domu a tam by to bylo do toho prostoru moc tmavy. Udrzba je v pohode. Obcas se o to opre drapama pes, kolikrat tam prasti deti odrazedlem a zadne stopy 8-) Pokud to nemas vylozene proti oknu, nejde na tom videt nic. Dvirka porad dobre drzi a dobre dolehaji, nic se nikde nezkrivilo.
Odpovědět
Staráte sa o dosku? Olejujete ju pravidelne každý cca 6 mesiacov? Mám masívnu dosku a toto sa mi nikdy nestalo. Raz sa mi to začalo v spoji trošku mokvať ale okamžite som to prebrusila jemným šmirglom a naolejovala. Mám dosku 3 roky a je skoro v 100% stave. Treba sa o ňu starať - je náročnejšia na údržbu ale v takomto stave som ju ešte nikdy u nikoho neviedela
Odpovědět
Profilova fotka
@scherry77 No nám na tomto místě leží odkapávač na nádobí a stále tam cáká voda při mytí nádobí. Olejovali jsme stále první tři roky, pak jsme to vzdali. Do domu, kam se snad za rok přestěhujeme, určitě už masivní desku ne a hlavně už tam budu mít konečně myčku. Hurá.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanabar @mmmk Děkuju Vám moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?