Umělý kámen - Technistone, Zodiaq na pracovní desku

Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s pracovní deskou v kuchyni z umělého kamene Technistone nebo Zodiaq? Můžete doporučit? Jaké mají pracovní desky z těchto umělých kamenů výhody? A nevýhody? Předem děkuji za reakce!
Odpovědět
@maly_strom Zatím nic z toho nemáme, ale taky mám zálusk na technistone. Kamarádka mají a je naprosto spokojená...snadná údržba... Nevýhoda je snad vyšší pořizovací cena...tak snad nám to finančně výjde:)
Odpovědět
@maly_strom Mám prac. desku i obklad z Technistone (kukni do albíčka). Spokojenost absolutní, jen ta cena. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@rickym @aneri53 holky díky. Já vím, že ta pořizovací cena je vyšší, ale zase na druhou stranu, když vidím prac.desku v naší panelákové kuchyni, tak hrůza. Prostě mě jen zajímá, jestli se to za tu cenu opravdu hodí pořídit. Zda kladů převládá víc, než těch záporů. Moc díky! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maly_strom my mame corian a absolutna spokojnost - lahka udrzba, pekne to vyzera, mame z corianu aj drez, takze sa pri nom mechyta spina. Nevyhody: cena + museli sme si na dosku pockat cca 4 tyzdne. Ale za to cakanie to stalo:-)
Odpovědět
@janocka Jak se pohybovala cena za metr, jestli můžu vědět:) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
TAké se mi líbí umělý kámen......ovšem jedna naše známá rekonstruuje kuchyň a dle výpočtů by ji vyšel umělý kámen na 40tisíc a nějaký šikovný kameník (kterého zná) jí nabídl mramor za 20tisíc....tak pak co je lepší, že? umělý kámen jednou tak drahý nebo přírodní mramor ? :-. :-|
Odpovědět
@vitaka svým způsobem je logické, že přírodní, mně by ovšem nevyhovoval vzhled :-N Pokud se jí mramor hodí, asi není co řešit
Odpovědět
Profilova fotka
@aneri53 a na kolik tě kuchyňská deska vyšla?
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem byla v Německu při výběru kuchyňské linky upozorněna, že cena umělého kamene vůbec neodpovídá jeho kvalitě, že pořídím levněji pravý kámen a kvalitou se to nedá srovnat.
Odpovědět
Pravý kámen je sice levnějši, ale na kuchyňskou desku nevhodny. Je porovitý a rozlitá tekutina zanechává skvrny. A mramor je navíc i dost měkký.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za všechna infa, v kuchyňském studiu i přímo od kameníka nám byla doporučena deska z Technistonu. Tak do ní jdeme ... i když ta cena! Jen si pak zjsitěte cenu nejen od kuchyň.studia, ale také i od kameníjka, vyjde o mnoho míň :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@maly_strom prosim kolik vas vysla prac. deska ? dekuji za info
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@Maly_strom Mohu se zeptat, máte ji už? A jakou barvu jste volili. Mě to čeká v létě. Strašně se mi líbí bílý star, ale nevím, jestli nebude praktičtější černá. Nemá nekdo zkušenosti světlý vs. Tmavý technistone???
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Tak to by mě taky zajímalo.
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že ten bílý bude praktičtější než černý. Na černé je vidět každý drobek. Já zase uvažuji o hnědé nebo šedé
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ráda bych obnovila toto téma. Maté doma pracovní desku z Technistone ? Jak jste spokojení ? Taky bych chtěla poprosit o fotky :). Předem díky
Odpovědět
Profilova fotka
@wassabi Měla jsem pár let. Byla úžasná. Měla jsem tmavou. Nebylo na ní nic vidět, nepoškrábala se a výborně se udržovala. :-)
Odpovědět
@wassabi Ano, máme pracovní desku Technistone. Bydlíme pátým rokem, na desce ani škrábaneček. Naprostá spokojenost, fotky v albíčku. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkusím vložit fotky.
Odpovědět
@pibi1 Děkuju ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?