Umělý kámen v kuchyni, jaká je údržba?

Dobrý den Líbí se mi umělý kámen místo obkladů za kuchyňskou linkou,ale bojím se údržby. Jak jste to řešili vy,je dobré to nalakovat,nebo něčím natřít?Jak jste to řešili prosím vy co to tak máte.Děkuji moc;-)
Odpovědět
Prosím aspoň o názor jak na to :-) ...Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@luccaben Mě to nebylo doporučeno právě kvůli té údržbě :-( Ale myslím, že to tu někdo má, tak zkusit se zeptat konkrétní osoby. Zkusím jí najít a dám info ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luccaben Tak už vím. Sice jsou to pravé nařezané cihlové pásky, ale i tak může poradit, jestli nějak natírali. V albu to má uživatelka @lutta ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáme ničím cihly natrene. Nicméně nejsou za varnou deskou. Jediná údržba ze cihlové zdi je jednou za měsíc vysátí vysavačem se štetinkovym nástavcem.
Odpovědět
Každý mě právě odrazuje,že se tam usadí mastnota,špatná údržba...No určitě rovná kachlička nebo deska se udržují jednoznačně lépe ,ale není to zas tak orginální.... Každopádně děkuji za příspěvky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cihly má i @akatla79 , kvůli ní se mi to taky začíná čím dál více líbit, ale ta údržba..Asi jsem na to příliš praktická :-S
Odpovědět
U mě teda boduje umělý kámen než ty cihly.V hodně studiích jsem to u kuch.linek viděla,ale neznám nikoho kdo to má tak v reálné kuchyni!!!Proto jsem založila tuto diskusi.... :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?