Úzký výsuv v lince

Osvědčil se vám úzký výsuv v kuchyňské lince na vysoké lahve typu oleje, octy, ovocné sirupy, gely do myčky, leštidla do myčky apod.? Pokud ano, jak široký výsuv máte a jakou značku? Máte tam nějaké přepážky, aby lahve “necestovaly”? Doporučujete drátěné, nebo plné dno? Pokud jste takový výsuv nechtěli, jaké máte jiné umístění v kuchyni pro tyto vysoké lahve? Sama uvažují na výsuvem Blum šířky 15 Cm (na jednu řadu láhví za sebou). Děkuji za zkušenosti a případné foto.
Odpovědět
Zbožňují svůj Blum výsuv 30 cm.Vejde se tam toho strašně moc.Mám tam zavařeniny od babičky, oleje, octy, láhve dětem do školy, vína, ...A unese hodně. Geniální věc.Já doporučuji drátěné dno, mně vyhovuje.A nic tam necestuje, i když tam nejsou přepážky.
Odpovědět
Oprava, je to Hettich, Blum to není.
Odpovědět
Profilova fotka
mam 15cm (asi hettich nebo kessemöber)
Odpovědět
@verunky A spokojenost? 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem 15cm Blum, teď v nové kuchyni 20cm Kesseböhmer, s oběma maximální spokojenost. I když měl každý jinou šířku, tak místa v nich bylo skoro stejně, jen ten Kesseböhmer má o patro víc. Používám hlavně během vaření, věci do myčky mám jinde, hlavně kvůli malým dětem, aby to neměly v dosahu. Zarážky nutné nejsou, dvo mi vyhovuje plné. Využila bych i širší, 30cm.
Odpovědět
Profilova fotka
@renatka_k jj mam to hned po ruce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia ty kořenky vypadají skvěle,něco to je zač?
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina Ty už byly součástí výsuvu, právě kvůli nim jsem vzala ten Kesseböhmer místo Blumu :-)
Odpovědět
Jedna z nejlepších vychytávek, mám 30 cm šířku🙂
Odpovědět
Značka to je jinak Modern box Square
Odpovědět
Já mám vysoký vysuv mezi lednicí a troubou, je široký 30 cm. Vleze se tam toho celkem dost, vše při ruce. Ale korenky tam nemám.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@sokil A jakou značku, prosím?
Odpovědět
Článek se načítá
@dajuvi tuším, že strong to je ale nejsem si jistá, zajišťoval truhlář (objednával u demosu)
Odpovědět
Já osobně bych si to nedala,mě to přijde hrozně zbytečny. Vím že bych se s tím akorát rozčilovala. Nemám ráda takové pidi "zasuvečky". Ty věci si dám raději co klasicky velkého suplete
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?