Varná deska s čudlíky

Dobry den, hledam sklokeramickou varnou desku s mechanickym ovladanim, kde mechanicke ovladani je mimo varnou plochu. Spolecne ovladani pro troubu a desku nechceme. Pry kdysi davno neco podobneho vyrabel Siemens. Pripadne, jestli muzete doporucit nejakou sklokeramickou varnou desku s mechanickym ovladanim,kde nemate problem s tim, pokud se neco vyleje kolem cudliku. Predem velke diky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj sklokeramiku uz asi nesezenes ale indukci ano http://plzen.miele-center.cz/varne-de... tuhle ma Pohlreich v Ted vari sef nebo jak se to jmenuje :-)
Odpovědět
Diky moc za odkaz! To je nefer, jakmile z rady professional, tak okamzite cudliky :)). Take jsem nabyla dojmu, ze se sklokeramikou budu mit problem. Indukci nechceme ze zdravotnich duvodu. Premyslela jsem o Teka VM 30 2P, ale nevim, jakym zpusobem mam dat dve vedle sebe. Musi to byt jeden otvor pro dve nebo jedna deska, pak nejaky odstup na pracovni deske a pak druha vedle? Diky.
Odpovědět
Profilova fotka
A co Gorenje ECK63CLI? Já bych naopak chtěl nějakou takovou indukci, ale rozhodně za to nedám 40tis. Líbí se mi tato Gorenje IC 6 INI ale nevím jak si varné desky od Gorenje stojí ve srovnání s konkurencí.
Odpovědět
Je pekna a pry neni spatna, take o ni uvazuji, ale mam obavy, ze bude poruchova z toho duvodu, ze se pod cudliky bude dostavat voda/tekutina. Ma nekdo prosim s podobnym typem zkusenost?
Odpovědět
Indukce nesmi prijit do bytu, kde se nachazi clovek s kardiostimulatorem. Plus jsou tam dalsi veci, ktere mi vadi. Proto u nas jednoznacne sklokeramika.
Odpovědět
Profilova fotka
@syeli no, s kardiostimulatorem bych urcite nedoporucoval sukat na ostruvku s indukcni deskou, to je fakt... To magneticke pole ma dosah par centimetru, takze kdyz si na ni clovek lehne tak to ten kardiostimulator muze poskodit. Jinak to je dobry blabol.....
Odpovědět
@syeli To s tím kardiostimulátorem nebude tak horké, stejně tak se to tvrdí o mobilech.....myslím, že mezi náma žije a normálně funguje pár desítek tisíc lidí s KS a nezemřou kdykoliv někomu zazvoní mobil. Ale tím ti nechci sklokeramiku vnucovat. ;-)
Odpovědět
Samozrejme, ze nikdo nezemre, ale jaky to ma dlouhodoby dopad, nikdo nevi. Mne treba hodne vadi ten zvuk, ktery indukcni deska vydava. Ale v prvni rade se mi nelibi zpusob, jakym probiha ohrev jidla. Ze stejneho duvodu nemam rada mikrovlnky. Ale ted je boom na indukci :)). Diky vsem za prispevky. Ma nekdo prosim zkusenosti s varnou deskou a cudliky? Je to poruchovy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?