Varná deska s integrovanou digestoří - jakou?

Profilova fotka
Dobrý den, prosím o radu nebo zkušenost s varnou deskou s integrovanou digestoří. Chceme s odtahem ven, za přijatelnou cenu, dívala jsem se na Franke, Elica, Faber a Airforce. Má někdo s uvedenými deskami zkušenost? Zajímá mě funkčnost odtahu a reálná hlučnost. Dále prosím, kolik reálně zabere místa pod deskou - jak moc je využitelná skříňka resp.šuplíky pod deskou? V současné době se nemůžu, bohužel, jít na desku nikam podívat. Předem děkuji
Odpovědět
@katakin Když už máte potřebu mít tuto desku, která je po fyzikální stránce nesmysl, tak jedině značky Miele, AEG, BORA a možná Bosh, aby to mělo vůbec nějaký význam. Ty značky které jste uváděla jsou shit a vyhozené peníze z okna, nic víc. Na využitelnost šuplíků pod deskou zapomeňte. Ty tam spíš budou jen kvůli vnějšímu designu, viz technické dokumentace těchto desek. Za mě nebrat. Tyto desky jsou na trhu mnoho let a své reálné uplatnění nenašly. Volba je na vás, jen jsem Vás chtěl upozornit na případné zklamání ...
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsme jí chtěli a truhlář co nám bude dělat kuchyň nám jí rozmluvil. Když už, tak prý tu výsuvnou, tu má doma. Je lepší v tom, že se dá nastavit podle výšky hrnce. Tyhle zabudovaný prostě vše nepoberou.. kor když se toho vaří více naráz, když se smaží apod. Říkal, že na videu to vypadá super, ano .. ale vaří v tom jen vodu. Nakonec jsme vymysleli, že zabudujeme vestavěnou digestoř do skříňky. 🙂
Odpovědět
My chcem Elicu, vychazela nejlip cenove, mame pozadavek, aby se to dalo zafrezovat do deskya pak funkci premosteni = zvetseni varne plochy.
Odpovědět
Máme AEG, koupili nám ji v Německu známí a vyšla nás 33000,-. Což mi přijde jako dobrá cena za kvalitní varnou desku a zároveň digestoř, která nikde v kuchyni nestraší. Průduch máme hned za deskou přes obvodovou zeď. Rozhodně nezabere moc místa ve skřínce, tak jak je tu popsáno (zaslepený šuplík velikosti pro příborník, do 20cm). Máme pod deskou dva velké šuplíky pro talířky a hrnce. Varná deska je zafrézovaná do desky z umělého kamene, nepřečnívá svojí hranou. Hlučnost je srovnatelná s normální digestoří.
Odpovědět
@grace454 jaky mate prosim typ?
Odpovědět
Je to jinší označení desek než se prodávají nebo prodávaly u nás, kde je částka astronomická (kolem 90tis). Nicméně typ je to AEG IDE84241IB. Může být s recirkulací nebo odtahem ven z domu.
Odpovědět
Máme tři roky AEG a jsme maximálně spokojení. Jinou digestoř bych rozhodně nechtěla. Hlučnost je o dost nižší než je u běžné digestoře. Odtah máme veden v zemi a jde ven .
Odpovědět
@grace454 dekuji!
Odpovědět
Profilova fotka
pokud tak zancky Bora a Miele jsou dobry a muzu doporucit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@grace454 děkuji moc! Nevíte přesný typ desky? Poptávala jsem různé i u prodejce, musíme vše řešit už teď, kvůli odtahu v podlaze, ale nebyl mi schopný říci, jak se jednotlivé desky technický liší. Tato vaše vypadá dobře a je super i využitelnost pod ní. Ostatní straší, že nelze využívat téměř nic pod deskou.
Odpovědět
Profilova fotka
@grace454 děkuji, hned jsem si nevšimla, že píšete ještě níže...
Odpovědět
Profilova fotka
@mitoma děkuji. Tak bychom to také chtěli mít. Jaký máte typ?
Odpovědět
Článek se načítá
@katakin náš model se už asi neprodává co koukám. My ji kupovali v Německu. Jinak my nemáme šuplíky pod ní ,ty se nevejdou, tak mam v té skříňce nádoby na tříděný odpad.
Odpovědět
Máme Miele .... a nedoporučuji. Odtahuje to dobře, když je nízký hrnec nebo pánve, ale při vyšším hrnci se nechytá, i když jede na plný výkon a to pak i pěkně hučí. Ráda vařím v papiňáku a to už vůbec. Strašlivé zklamání, cena příšerná .... už bych do ní nešla a digestoř jedině stropní
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?