Varný ostrůvek? Ano x ne?

Zobraz úvodní příspěvek
Moc se nám líbí varný ostrůvek, můžete mi prosím dát info kdo s ním má jaké zkušenosti z hlediska praktičnosti (např. smažení...) Neprská vám olej na podlahu za ostrůvkem? Nebo raději doporučíte mít varné centrum klasicky v kuch. lince? Moc díky
Odpovědět
1
2
@nikra_ Já myslím, že nové informace nepotřebuješ, protože z diskuze je patrné, že všechno víš. Ty nechceš slyšet (číst) kritické připomínky, ty sis to sem dala pochválit. :-D - Začátek osvětové části. : Kuchyně je technologický celek a má své určité zásady, třeba oddělení hrubé (špinavé) a čisté plochy přípravy dřezem. Nebo oddělení ploch pro práci s pokrmy, určenými k tepelné úpravě, nebo k přímé spotřebě. a pro hotová jídla. Přitom bychom měli dbát na čistotu a zabránění druhotné kontaminace. Je třeba mít plochu dobře zorganizovanou a jak píšeš ergonomickou, ale to ta tvoje není. A ještě je malá. Řekl bych na ohřívání polotovarů. Ty tvoje argumenty jsou takové úsměvné. Kvůli tomu, že jste měli doma nefunkční digestoř, tak proto není potřeba. Nebo kolik uvaříš obědů. Já vařil na Štěpána v podnikové kuchyňce, dlouhé 3,2m čtyřchodé menu pro 16 osob, z toho jeden vegoš, jeden s Cronem, jeden celiatik a jeden s alergií na mléko. No a co? Koho to zajímá? To přece není argument. - Konec osvětové části. :-D Ale když ti to bude vyhovovat....proti gustu...
Odpovědět
@pepitocz Děkuji za osvětu. Já nikomu neříkám, že tak, jak to máme my, je to správně. Věřím, že každý má jiné potřeby, proto si zařídí kuchyň tak, jak mu to vyhovuje. Někdo má linku velkou, někdo s ostrůvkem, někdo má horní skříňky atd.. Důležité přece je, že se v kuchyni dobře vaří a kuchař a "strávníci" jsou spokojeni. Určitě nemám potřebu si nechat něco pochválit. Přispěla jsem do diskuze s tím, že jsem s ostrůvkem spokojená. Byla jsem poprosena o fotky a odpověděla jsem na otázku, jak máme digestoř řešenou. Nic víc, nic míň :)
Odpovědět
@petrabre dobrý den nemám tedy kuchyň ještě realizovanou ale digestoř mám vybranou do podhledu https://digestore.heureka.cz/faber-he...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@alisek no vidíte... a já bych přesne t
Odpovědět
Profilova fotka
@nikra_ Wauw to vypadá super! 🙂 Jak jste spokojeni s bílým granitovým dřezem ohledně červených skvrn? 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj co se tyce prakticnosti, a prskani, je lepsi ostruvek, snazsi pristup :-) takze pokud je misto - ostruvek OK
Odpovědět
@alisek Mohu se zeptat kolik je vzdálenost od dveří ke stěně, respektive délka horních skříněk? Odhaduji, že skříňky jsou 80 cm, tedy celkem 240cm? Budeme řešit podobný prostor, tak abychom si udělali představu. Děkuji.
Odpovědět
@alisek Možná bych poprosil ještě o tento rozměr. Moc děkuji. 🙂
Odpovědět
@zofkaaz S dřezem jsem maximálně spokojená. Je tedy pravda, že se čistí o trošku hůře než nerezový. Důležité je nenechávat věci co barví ve dřezu delší dobu - např. kapky od čaje, řepy. Ale vše se dá umýt 🙂 Co mi nejvíce pomáhá na skvrny je buď tableta do myčky nebo prášek na skvrny na prádlo - napustit dřez teplou vodou, přimíchat a nechat působit.
Odpovědět
Profilova fotka
@alisek mohla bych se zeptat, co to máte za dřez? A jste s ním spokojená? Díky.
Odpovědět
@alisek Moc se mi líbí řešení kuchyně s oknem. Na jakou světovou stranu je orientováno okno? Děkuji
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?