Vestavba - pračka a trouba nad sebou

Ahoj, rekonstruuji byt, ale mám na vše málo času, během 3 týdnů se musíme přestěhovat a do té doby musím mít jasno v kuchyni. Vzhledem k malému prostoru bych chtěla udělat "panel" - více spotřebičů nad sebou. Troubu bych chtěla z mnoha důvodů cca ve výšce linky, ale abych nějak uspořila místo, tak zvažuji pračku pod tu troubu. Nicméně zase se bojím těch teplot, přeci jenom ta troub jede např.na 180ºC 2-3 hodiny, tak aby to nějak neublížilo té pračce.... :-( Máte někdo zkušenosti, případně nějaký odborník by poradil? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@strawberr Ja bych se bala jak toho, ze teplo z trouby bude vadit pracce, tak i ze vibrace pracky budou vadit troube.. tyhle dva spotrebice nad sebou jsem jeste nikde nevidela a myslim ze to ma sve opodstatneni, ono obecne pracka v kuchynske lince neni pro linku ani dalsi spotrebice moc vhodna :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@strawberr @martaveg Souhlas, bála bych se otřesů při odstředění v rámci celé skříně a tedy i vlivu na troubu. Pod troubou můžeš mít normální skříň (nebo třeba výsuvný šuplík) a pračku umístit do jiné části linky, ideální to asi není, ale ušetří to místo v koupelně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@strawberr Pokud budeš brát kvalitní !vestavnou! pračku tak bych se nebála ani otřesů (nové pračky třeba od Miele když ždímají tak se ani nehnou) a teplot se taky neboj, ja mam troubu nad ledničkou a pohoda a to i když vypaluju pyrolyzou.
Odpovědět
@martaveg @monny3 No, právě jsem ráda, že se mi do koupelny vleze aspoň pidi umyvadlo :-D a víc jak jeden člověk se taky nevejde :-D . Takže pračka musí být v kuchyni :-) @verunky děkuji za tip :-) . My ve starém bytě měli horkovzdušnou troubu hned vedle lednice a no problem :-) . Je tedy fakt, že byl mezi nimi udelaná 10cm linka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som tu u viacerych videla, ze mali pracku nie v kuchyni ci kupelni, ale na chodbe v nejakej skrini. Pripadne je vhodna technicka miestnost, ale predpokladam, ze tu tiez nemate...
Odpovědět
Profilova fotka
@astrid_sk @strawberr taky mame pracku na chodbe ve vestavne skrini. Jen je potreba pocitat s dostatecnou hloubkou skrine a s tim, ze vyvod na vodu/odpad a zasuvka musi byt vedle pracky a ne za ni. My mame nad sebou pracku a susicku a tohle usporadani maximalne vyhovuje.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@strawberr Dobrý den, chtěla bych se zpětně zeptat, zda jste troubu na pračku nakonec postavila a vyhovuje vám to ? :-) také přemýšlíme o této varientě. předem díky za odpověď.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?